5800 Hafıza Kartı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
5800 Hafıza Kartı Problemi
Sitede arama yaptım fakat bulamadım o yüzden konuyu açma gereği duydum.

Hafıza kartını telefondan çıkarıp taktığımda uygulamalarımın yerinde olmadığını gördüm yüklüler fakat yoklar. Aynısı sabah temalarda da olmuştu ama onları tekrar yükledim ve sorunu hallettim fakat şimdi bir sürü uygulamamı göremiyorum tekrar yüklemekse hiç işime gelmiyor. Tekrar yükleme yapınca programın yüklü olduğunu gösteriyor o konuda bir sıkıntı yok sadece programlar yerinde yoklar...

Kısacası hafıza kartını çıkarıp takınca uygulamalarda kaybolma durumu söz konusu olabiliyor bu konuda bir çözümünüz varsa (Formatlar Hariç) seve seve uyarım.

aryscat

aryscat

Üye
Sen kartı çıkarınca telefona ne yaptın... Telefon Hck.liyse tekrar hck. Yap. Düzelmesi lazım.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Hackli değil. Temaların gittiği olayda kartımı başka bir 5800'a takmıştım. Bu seferki Uygulamaların gitmesi (Hepsi değil bir kaçı duruyor) Telefonu Nokia'a gidip güncellettim. Uygulamaların gitmesinde güncelleme gelmiştir diye düşünebilirim fakat bunun yanında kartımdaki diğer uygulamalardan birkaçı duruyor kartta hala yüklü halde yer kaplıyor ama hiçbirini silemiyorum extra bir program kullanmıyorum telefonda.

aryscat

aryscat

Üye
Kardeş senin uygulamaların tekrar gelmesi zor artık. Sen karttaki önemli dosyaları yedekleyip biçimlendir kartı. Yapabileceğin fazla birşey yok malesef...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler desteğin için gerekeni yapma vakti geldi demekki :D

aryscat

aryscat

Üye
Rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt