keko9
Üye
-
Konu Sahibi
-
Beyler oncelıkle merhaba.
Sorunum su;
Dun aksam dosya aktarımı ıcın kablomu arıyordum bulamayınca blackberry nın aktarım kablosunu buldum ve 5800 la uyumluydu oluyordu yanı. Taktım kabloyu aktarmak ıstedıgım ne varsa aktardım telefonuma ama cıkarttıktan sonra kabloyu hafıza kartındakı butun dosyalar .exe uzantılı oldu. Benım bı tane klasorum vardı hafıza kartında butun setuplarım (.sis) ordaydı sılıp yenıden yuklerdım ama artık dosyaların hıc bırını acamıyorum hepsı .exe uzantılı. Yenı ısım ver dıyorum .exe yi siliyorum yine olmadı, hard format attım yine olmadı ne yapmam lazım yardım edın.
<br />Beyler oncelıkle merhaba.<br />
Sorunum su;<br />
Dun aksam dosya aktarımı ıcın kablomu arıyordum bulamayınca blackberry nın aktarım kablosunu buldum ve 5800 la uyumluydu oluyordu yanı. Taktım kabloyu aktarmak ıstedıgım ne varsa aktardım telefonuma ama cıkarttıktan sonra kabloyu hafıza kartındakı butun dosyalar .exe uzantılı oldu. Benım bı tane klasorum vardı hafıza kartında butun setuplarım (.sis) ordaydı sılıp yenıden yuklerdım ama artık dosyaların hıc bırını acamıyorum hepsı .exe uzantılı. Yenı ısım ver dıyorum .exe yi siliyorum yine olmadı, hard format attım yine olmadı ne yapmam lazım yardım edın.
Malesef dediğin işe yaramıyor çünkü bozuyor dosyayı virüs mü her neysemerhaba arkadaşlar değişik bir yol söyleyeceğim belki olur telefondaki exe dosyasını pc ye at ve pc de exe yazan yeri sil onun yerine sis yaz tekrar telefonuna at orjinal kablosu ile yap belki olur olmazsa tek yapman gereken telefona yeniden yazılım yüklemen kolay gelsin
bu virüs senin orjinal dosyalarını gizleyip. Aynı isimde exe dosyası oluşturuyor sende bu dosyaları açmak istediğinde virüs heryere bulaşıyor. Telefonu tak bilgisayara. Gizli dosya ve klasörleri göster de.senin dosyaları göreceksin. Uygulama şeklinde olan exe dosyalarını sil.veya bi virüs taraması yap o halleder. Önerim esetle tarat
Beyler oncelıkle merhaba.
Sorunum su;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?