5800 hafıza kartı-bilgisayar bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartı-bilgisayar bağlantısı
Arkadaşlar, 5800 ı alırken kutudan çıkan 8 gblık ufak hafıza kartı varya, onu bi büyük boya takılıyor o bi büyük boyda usb ye takılıp pc bağlantısı kuruluyor.Bu işlemi yapıyorum ama bilgisayarım okumuyor hafızakartını.kardesimin 5130 un 1 gblık hafızakartını okuyor ama bunu okumuyor.Kutudan çıkan usb kablosuylada atamıyorum muzik.Resimleri bilgisayara,bilgisayardanda telefona resim atıyorum ama muzik olmuyor.Nası yapcam acaba???

--------------- Ekleme ---------------

birde sadece görüntü modunda birşeyler yapılıyor yani görüntüleri aktarırken bi sorun olmuyor.

zaferizm

zaferizm

Üye
telefonda okuyorsa telefondan biçimlendirmeni öneririm

celibar

celibar

Üye
Bilgisayarın kartı okuması için karttaki şifreyi kaldırmalısın.yoksa hiçbir bilgisayar okumaz.usb kablo ile bağlayıp dosya atmak için Veri Aktarma modunun aktif olması gerekiyo.ayarlar>bağlantı>usb.veya bilgisayara pcsuit veya ovi suit programını kurup telefonu pcsuit modunda bağlayıp dosya aktarımı yapabilirsin.

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
karttaki kod derken? zaten pc suit modunda telefon.O moddada bilgisayar okumuyor.Bir ekran çıkıyor yazılımı yükleme sihirbazı yani.Fakat nokiadan gelen o ufak cd dvd cdsi bendeki ise normal okuyucu dvd raiderim yok.

Arkadaşlar lütfen bilen birisi yardım edebilirmi artık ? bu konu hakkında bu 3. konu açısım artık konuçlanmasını istiyorum açıkcası hafıza kartını daha önce biçimlendirdim

celibar

celibar

Üye
Hafıza kartını, kart okuyucu ile okutmak için hafıza kart şifresini kaldırmalısın.ve yazılımı yükleme sihirbazını çalıştırman gerekiyo.yani hep ileri demen lazım.aramaya başlayacaktır.sorunu halledebilir.cd'deki program sanırım adı ovi suit.internetten indirebilin.
Bence başka bir konu açmak sorununu çözmeyebilir.burdan sadece tahmin üzerinden bilgiler verebilir.en iyi bilgiyi telefoncu yada bu işten anlayan arkadaşın, akraban vb. verir.burda kimse uygulamalı olmadığı için tam çözüm veremeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt