5800 hafıza kartı biçimlendirme hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartı biçimlendirme hakkında yardım
arkadaşlar 5800 hafıza kartını biçimleyemiyorum nasıl biçimleyecem yardım edermisiniz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bak şimdi
menü>uygulamalar>ofis>dosya yöneticisi>e yi aç(içine giriş yap) > seçeneklere bas> aşağıda hafıza seçenekleri var ona tıkla> biçimlendir yazar. bu kadar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım bi türlü ama şmdi yptım teşekkürler hacı abi :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
başlığı 5800 hafıza kartı biçimlendirme hakkında yardım yapsana

osman_6495

Üye
benim hafıza kartı cep telefonu okuyo yanlız bilgisayara taktımmı bicimlendirilmiş diyo bunu nası cözebiliriz nolur cevap yazın acillllll=):hmmm

--------------- Ekleme ---------------

cevap yazın nolurrr

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sorununu cep telefonu genel bölümüne aç yardım ederler

gkhn.ftm

Üye
lütfen yardım.. geçenlerde sinirlenip telefonumu yere attım ve o günden sora hafıza kartım açılmıyor. telefondan kaynaklandığını düşünmüştüm ama kartım başka telefondada çalışmıyor. bilgisayardaaçmak istediğimde biçimlerndirme istiyor fakat içindekileri kaybetmek istemiyorum. telfonda açmaya çalışırken yanlışlıkla bi kere biçimlendirdim. konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım.. geçenlerde sinirlenip telefonumu yere attım ve o günden sora hafıza kartım açılmıyor. telefondan kaynaklandığını düşünmüştüm ama kartım başka telefondada çalışmıyor. bilgisayardaaçmak istediğimde biçimlerndirme istiyor fakat içindekileri kaybetmek istemiyorum. telfonda açmaya çalışırken yanlışlıkla bi kere biçimlendirdim. konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim
kardeşim konuyu cep telefonu genel bölümüne aç yardım ederler :oke:

Üst Alt