5800 hacklenmiyor..... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

far_point

Üye
    Konu Sahibi
5800 hacklenmiyor..... :(
Arkadaşlar 5800 xm v52 telefonum var bir türlü hack yapamadım bi yardım eder misiniz? :vur

far_point

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım, Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları kısmına bakıcaksın hackli fwler için.
Tavsiye:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
Bu sayfada ilk mesajı incelediktan sonra en son sayfaya gidip geri doğru 5-6 sayfa oku, tüm sorularının cevaplarını bulursun.
İlk mesajdan hemen sonraki mesajlar eski sürüm için,seni yanıltır, onun için en son sayfadan başla diyorum.

dostum ben hacklı sistem kurmak yerine kendim hacklemek istiyorum hack yapmak içinde söylenen herşeyi yaptım ama bi türlü olmadı.Bi yardım etbe gözünü sevim :ehe

maktama

maktama

Üye
KEndinin hacklemesi de öyle oluyor zaten.
Yani telefona hellox gibi bir program kurmakla olmuyor o işler artık.. Sen de her halukarda kendin hack yapmak istiyorsan indireceksin orjinal fw'yi, atacaksın installserver.exe dosyasını fw dosyasının içinde uygun yere, sonra bu yaptığın fw 'i telefona yazdırıcaksın jaf ya da phoenix ile. Ama gerek yok bu kadar uğraşmaya, sana verdiğim ikinci linkteki fw çok başarılıdır.
HA, sen hack dedin diye bunları söyledim, yoksa telefonuna burdan indirdiğin programları sertifika sorunu olmadan kurmak istiyorsan sertifika da alabilirsin imei numaranı OPDA stesine vererek. Forumda OPDA diye aratırsan çıkıcak karşına zaten.

far_point

Üye
    Konu Sahibi
ben sertifika işini hallettim zaten :D sadece n-gage oyunları yüklemek için hack yapmak istiyorum

maktama

maktama

Üye
ben sertifika işini hallettim zaten :D sadece n-gage oyunları yüklemek için hack yapmak istiyorum
E ozaman uğraşma boşuna diyorum ben de:D Blackstar v52 yükel rahat et, en sorunsuz, hızlı ve içinde gereksiz uygulama olmayan fw'dir benim gözümde.
Yüklersen hak vericeksin,Tabi seçim senin. :oke:

far_point

Üye
    Konu Sahibi
YA verdiğiniz fw yi yüklemeye çalışıyorum en sonunda telefon bulunamadı diyor ne yapcam help me pls

maxIm4

maxIm4

Üye
YA verdiğiniz fw yi yüklemeye çalışıyorum en sonunda telefon bulunamadı diyor ne yapcam help me pls

bilgisayarına 'phoenix' yazılımını yükle, bilgisayarı yeniden başlat, aynı işlemleri tekrar yap olur :oke:

far_point

Üye
    Konu Sahibi
jaf la nie olmuyo bu ya şimdi bi saat phoenix i mi beklicem :S

maktama

maktama

Üye

jaf la nie olmuyo bu ya şimdi bi saat phoenix i mi beklicem :S
jafla yapıyorsun zaten. phoenix'e gerek yok.Arkadaşın orda anlatmak istediği phoenix yüklenirken gerekli sürücüleri de yüklüyor,sürcü sorunun varsa ortadan kalkıyor,Onun için .yani phoenix yükleyeceksin bilgisayara ama jafla yapıcaksın yine . Ona da gerek yok aslında. PCsuite ya da ovi suite yükleyip telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayarın sürücüleri yüklemesini sağlaman yeterli aslında.
Sorduğunuz sorunun cevabı gerekli konuda bir çok kez verildi. Onun için önceki mesajımda "ilk mesajı incelediktan sonra en son sayfaya gidip geri doğru 5-6 sayfa oku, tüm sorularının cevaplarını bulursun." diye yazmıştım. yine cevap bulamazsan (ki imkansız bence)Sorunu o konuda sorarsan daha iyi ve hızlı bir cevap alabilirsin.
Not: ya telefonun sürücüsünü kurmamışsın ya da açmakapama düğmesine zamanında basmıyorsun.Aklıma gelen ilk iki seçenek. Daha detaylı çözümler blackstar konusunda var. Lütfen orayı oku:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt