diadoraking2
Üye
5800 Hack
Arkadaşlar telefonumu hacklemeye karar verdim fakat hackle ilgili birşey bilmiyorum.Forumda araştırma yaptım fakat sorun şu,
1-Telefona hiç versiyon atmadım.Telefonun hangi versiyonda olduğunu nasıl bakıcam.
2-Hacklemek için versiyon atmam lazımmı yoksa direk hacklemeye geçiyim.Hackden kasıt bazı kişilerin yaptığı özel versiyonlar.cwf deniyo sanırsam
3-Versiyonu beğenmezsem geri almak mümkünmü.
4-PC suit gibi bi programa lazımmı.Çünkü programsız telefonu pc ye bağladığımda görmüyor.
Arkadaşlar son olarak hangi yüklemeleri yapmalıyım.Neleri yüklemeliyim bunların linkini verirseniz çok iyi olur.Foruma yeniyim neyin nerde olduğunu bilmiyorum
Son olarak garanti umrumda değil.Telefondan sıkıldım yenilik arıyorum
Şimdiden teşekkürler
1-Telefona hiç versiyon atmadım.Telefonun hangi versiyonda olduğunu nasıl bakıcam.
2-Hacklemek için versiyon atmam lazımmı yoksa direk hacklemeye geçiyim.Hackden kasıt bazı kişilerin yaptığı özel versiyonlar.cwf deniyo sanırsam
3-Versiyonu beğenmezsem geri almak mümkünmü.
4-PC suit gibi bi programa lazımmı.Çünkü programsız telefonu pc ye bağladığımda görmüyor.
Arkadaşlar son olarak hangi yüklemeleri yapmalıyım.Neleri yüklemeliyim bunların linkini verirseniz çok iyi olur.Foruma yeniyim neyin nerde olduğunu bilmiyorum

Son olarak garanti umrumda değil.Telefondan sıkıldım yenilik arıyorum

Şimdiden teşekkürler

yeterki atmadan önce korkma ya da atarken korkup kabloyu bilgisayardan çekme