Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Hack ve cfw
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*
Üye
Konu Sahibi
5800 Hack ve cfw
merhaba arkadaşlar 2 ay önce telefonuma burdan cfw yukledım cok da guzel oldu sonra bı daha yukledım telefon kapandı servıse gıtı geldı neyse. benım sorum şu . cfw yukledıkten sonra telefon otomatik hacklenmıs oluyo mu yoksa hack yapmamız gerekıyo mu ?
mangdaşire
Üye
genelinde cfw yükledikten sonra tel hacklenmiş oluyor.ama nadiren de olsa bazı cfwleri yapanlar cfwyi hacklemiyebiliyor.birde cfw ata<rken dikkat et,dedigin gibi kapanıp açıolmayabilir.
genelinde cfw yükledikten sonra tel hacklenmiş oluyor.ama nadiren de olsa bazı cfwleri yapanlar cfwyi hacklemiyebiliyor.birde cfw ata<rken dikkat et,dedigin gibi kapanıp açıolmayabilir.
n97 nin ana ekranını biliyorsun degil mi? onu 5800 da hayal et işte öyle bunla benim c6 cfwsi yüklü telefonumdan resimler.ilk yükledigim gün çekmiştim:
başlarda biraz yavaştı ama 2-3 gün geçince yavaş yavaş oturmaya başladı.ram 45-60 arası.şu anda donma yok gibi.birde sadece ev ekranı gelmiyor,başka özelliklerde var.mesela yeni web tarayıcı,mesajlarda gülücük gibi ifadeler var(smileyler),ekstradan tuş kilidi eklenmiş,menüdeki klasör ikonları farklı.ve en önemlileri de kamera orjinale oranla çok çok daha iyi çekiyor,müzik çalardaki ses kalitesi ve yüksekligi hissedilir biçimde artırılmış.yalnız 1-2 tane eksi yönleri de var.mesela pips hatası var bu yüzden ndrive kuramıyoruz birde küçük qwert klavye de çok küçük bir sorun var.benim gördügüm sorunlar bunlar.kullandıgım cfw şu:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-menu-sorunsuz-mukemmel-stabilite-509852.html
orada da 1-2 tane resim var.
izmitli1983
Üye
yalnız ndrive kurulabiliyo ben kurdum gayet güzel çalıştı benim cfw c6 v40 olanıydı