5800 Güncelleme ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Güncelleme ...
Arkadaşlar... 5800'a Güncelleme Nasıl Yapılır? Bi Ücret Ödemeden Güncelleme Yapabilir Miyim? Güncelledikten Sonra Dil İle İlgili Bir Sorun Olur Mu ? Bana Bu Konularda Yardımcı Olur Musunuz ?
Şimdiden Teşekkürler

Tepkiler: dost45

newwaves

Üye
nokianın sitesinden nokia pc suite ve nokia software update programlarını indir.
pc suite ile her ihtimale karşın cep telefonunun yedeğini alırsın
software updater programını çalıştırdığında herşey zaten türkçe ve çok açık olarak anlatılmış durumda, en önemli dikkat edeceğin husus cep telefonunun şarjı tam olsun...
hiç bir ödeme yapmana gerek yok, dil ile ilgilide bir sorun olmaz..

Konu Sahibi
Teşekkürler Denicem... Bilgiliysen Bi Sorum Daha Olacak *#0000# Yapıp Da Güncellesem Ücrete Tabi Olur Mu

newwaves

Üye
cep telefonun üzerinden güncelleme yapacaksan cep internetin yoksa wirelless bağlantı ile yap...

orhaan48

Üye
Teşekkürler Denicem... Bilgiliysen Bi Sorum Daha Olacak *#0000# Yapıp Da Güncellesem Ücrete Tabi Olur Mu
arkadaşım unutulmuş ama önemli bi uyarıda bulunayım tel güncellemesi esnasında asla telefona müdalede bulunma yani kesinlikle telefon çalarsa cavap verme hiç bir müdahelede bulunma güncelleme bitinceye kadar

yha bn telefon güncellerken tel çaldı açtım bişi olmadı ama yineden sen deneme

Konu Sahibi
Ne Kadar Sürer Bu İş ... 5-10 Dk. Olur Mu ??

10 dk kayı qecmez . netin hızınada baqlı tabi indiriken

rkadaşım wirelless ile yapabilirsin (en güvenli olanı) *#0000# yaptıktan sonra güncellemeleri kontrol et de kur

weary

Üye
*#0000#'dan benim bir arkadaşım güncelledi ve telefon ertesi güne kafayı yedi müzik calar vs kendiliginden acılıyordu... Ben kablosuz bir ağa bağlanıp uygulamalardaki yazılım güncellemesinden yaptım *#0000# yaptıgımda telefonun son güncellemesi 27 11 2010 olarak gözüküyor.. Yinede size kalmıs.

IDN

Üye
wıfı nasıl baglıysn dırek ucrete tabıdır dıyor telefon

jeshogh

Üye
bir şey soracaktım peki telefonun sürümüne needen bakabiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...