5800 Güncelleme ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpidinho

alpidinho

Üye
    Konu Sahibi
5800 Güncelleme ...
Arkadaşlar... 5800'a Güncelleme Nasıl Yapılır? Bi Ücret Ödemeden Güncelleme Yapabilir Miyim? Güncelledikten Sonra Dil İle İlgili Bir Sorun Olur Mu ? Bana Bu Konularda Yardımcı Olur Musunuz ?
Şimdiden Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: dost45

newwaves

Üye
nokianın sitesinden nokia pc suite ve nokia software update programlarını indir.
pc suite ile her ihtimale karşın cep telefonunun yedeğini alırsın
software updater programını çalıştırdığında herşey zaten türkçe ve çok açık olarak anlatılmış durumda, en önemli dikkat edeceğin husus cep telefonunun şarjı tam olsun...
hiç bir ödeme yapmana gerek yok, dil ile ilgilide bir sorun olmaz..

alpidinho

alpidinho

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Denicem... Bilgiliysen Bi Sorum Daha Olacak *#0000# Yapıp Da Güncellesem Ücrete Tabi Olur Mu :)

newwaves

Üye
cep telefonun üzerinden güncelleme yapacaksan cep internetin yoksa wirelless bağlantı ile yap...

orhaan48

orhaan48

Üye
Teşekkürler Denicem... Bilgiliysen Bi Sorum Daha Olacak *#0000# Yapıp Da Güncellesem Ücrete Tabi Olur Mu :)
arkadaşım unutulmuş ama önemli bi uyarıda bulunayım tel güncellemesi esnasında asla telefona müdalede bulunma yani kesinlikle telefon çalarsa cavap verme hiç bir müdahelede bulunma güncelleme bitinceye kadar

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bn telefon güncellerken tel çaldı açtım bişi olmadı ama yineden sen deneme

dost45

Üye
teşekkürler

alpidinho

alpidinho

Üye
    Konu Sahibi
Ne Kadar Sürer Bu İş ... 5-10 Dk. Olur Mu ??

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
10 dk kayı qecmez . netin hızınada baqlı tabi indiriken

mkryvz

mkryvz

Üye
Ne Kadar Sürer Bu İş ... 5-10 Dk. Olur Mu ??
Eğer NSU ile güncelleyeceksen 5-10 dk arası sürebilir. Ancak navifirm ile bilgisayara indirip phoenix veya jaf kullanırsan birkaç dakika sürer.

BulBniGoogle

BulBniGoogle

Üye
rkadaşım wirelless ile yapabilirsin (en güvenli olanı) *#0000# yaptıktan sonra güncellemeleri kontrol et de kur :oke:

weary

Üye
*#0000#'dan benim bir arkadaşım güncelledi ve telefon ertesi güne kafayı yedi müzik calar vs kendiliginden acılıyordu... Ben kablosuz bir ağa bağlanıp uygulamalardaki yazılım güncellemesinden yaptım *#0000# yaptıgımda telefonun son güncellemesi 27 11 2010 olarak gözüküyor.. Yinede size kalmıs.

IDN

Üye
wıfı nasıl baglıysn dırek ucrete tabıdır dıyor telefon

BulBniGoogle

BulBniGoogle

Üye
wıfı nasıl baglıysn dırek ucrete tabıdır dıyor telefon

wifiye baglanman için ayarlar>baglantı kablosuz lana tıkla eger etrafta kablosuz bir ağ varsa bağlan yoksa olmaz

jeshogh

jeshogh

Üye
bir şey soracaktım peki telefonun sürümüne needen bakabiliriz ?

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt