5800 guncelleme sorunu ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trvenom

Üye
    Konu Sahibi
5800 guncelleme sorunu ???
arkadaslar nokıa 5800 Xm aldım alalı bır hafta oldu olmadı herneyse telefon mp4 calmıyor ve ınternette vıdeo acmıyor flash player mı ne lazımmıs arkadas dedı guncelle olur fakat guncellemıyor *#0000# yapıyorm guncellemeyı kontrol et dıyorum olmuyor guncellemıyor ne yapmam lazım VE msn , tv gıbı uygulamalar yuklıcem telefonuma bununla ılgılıde yardım cı olurmusunuz

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
kendi güncellemesi için güncelleme kodu lazım güncelleme kodu çıkmamışsa sen güncelleyemezsin nokia shop a götürmen lazım msn forumda var yüklemek için sis veya jar dosyasını telefona atıp 1 kere dokunman yeterli tv için ise operatörlere göre değişsen tarifeler var sen operatörüne mesaj yollicaksın o sana programıyla ayarlarını göndericek...

iyi forumlar...

trvenom

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor ındırıyorum msn yı jap veya sis yapıyorum dosya acılmıyor rar yapıyorum yıne acılmıyor acaba benmı yanlıs yapıyorum nasıl yapılıyor soylermısınız ?

Lacrymosa

Üye
Telefonunuzdan m.skyfire.com adresine girin. Sitedeki programı indirin. Bu indirdiğiniz web tarayıcıyla Flash dosyalarını açabilirsiniz.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşın dediği gibi skyfire yi kur her derde deva olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt