5800 Güncelleme sorunu. (Büyük sorun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeyzi

zeyzi

Üye
    Konu Sahibi
5800 Güncelleme sorunu. (Büyük sorun)
Arkadaşlar tlefonu 2 hafta önce aldım. Sürüm 31.0.101.C02.01, tür RM-356 virelessle internete bağlanamıyorum. V50 güncellemesini pc suite görmediği için product kodunu değiştirdim şu an v50güncellemesi mevcut gözüküyor fakat güncelleme 15 dk kala bağlantı kesidli uyarısı veriyor. teledon açılıp kapanıyor fakat srüm yine aynı herhangi bir güncelleme yapılmamış. wireless üzerindende yapamıyorum "ağ geçidi cevap vermıyor" uyarısı geliyor. burada nokia shopta yok malesef. Başka bir yolu varmı güncelleme yapmanın :(

ramakm86

ramakm86

Üye
Telefonu nokia shop'a götürmen lazım ancak o zaman güncellemelerini görebilirsin onlara v50 yuklemek istedigini söyle sorunsuz yuklüyorlar.
ve bundan sonra yazılım güncelleyiciyle bile telefonundan yükleyebilirsin...

celibar

celibar

Üye
Forumda farklı pclerde veya işletim sistemleri ile deneyip çözüm bulan var.

zeyzi

zeyzi

Üye
    Konu Sahibi
Burada nokia shop yok :(

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bu mu büyük sorun dediğin :D Nokia Shop yoksa orda sorun değil 2 çözüm yolu var:
1-Başka bir bilgisayardan güncellemeyi dene. Eğer olmazsa 2. yolu dene.
2-NaviFirm programı ile telefonuna uygun olan Firmware dosyalarını indir daha sonra forumda anlatılan şekilde Flashlama işlemi yap.

Flashlama yaparken harfiyen denilen herşeyi yap hata yaparsan Flash'ı yakarsın bide servise vermen gerekir.

zeyzi

zeyzi

Üye
    Konu Sahibi
çok Tşk ederim ya ;) baska bi pc den deniyim olmazsa navifirm hakkında bilgi isteyebilirim.

fuatff

Üye
arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. bu konularda pek iyi değilim, yanlış bir şey soruyor olabilirim...

adresinden "Cihazınızın sürüm numarasını bulma ve güncellemeye başlama" başlığı altında güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için bataryanın altındaki kodu giriyoruz ve güncelleme var mı yok mu söylüyor. ben de 5800 mavi var. Telefonumun son güncellemesi V31.0101 fakat kodumu yazdığımda da son güncelleme aynı çıkıyor. yani yeni bir güncelleme yok.
aynı şekilde nokia software updater ile telefonumu güncellemeye çalıştım ama "cihaz yazılımı zaten güncel, isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diyor. çoğu kişi V40'lardan 50'lerden bahsediyor. nasıl olacak bu iş anlamadım. bu konulardan da çok anlamadığım için sorunu çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

kardelen75

Üye
ben nokia 5800 aldım programları yüklemek için cd verdiler küçük ama pc açmıyor cd yi müzik indirme ve diğer programları buradan indirebilirmiyiz.link atarmısınız

zeyzi

zeyzi

Üye
    Konu Sahibi
Evet akadaşlar tlfn product kodunu değiştirerek başka bir pc den güncellemeyi denedim ve oldu. Ama product kodu black seçtiğim için temam black teması oldu. Eskisi gibi blue teması yükleyebilir miyim acaba?

OğuzcanAbi

Üye
forumda mevcut olması lazım temanın

zeyzi

zeyzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buldum. Yardımlar için herkese teşekkürler.

fuatff

Üye
Arkadaşlar bu sorunum hakkında kimse birşey bilmiyor mu?

arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum. bu konularda pek iyi değilim, yanlış bir şey soruyor olabilirim...

adresinden "Cihazınızın sürüm numarasını bulma ve güncellemeye başlama" başlığı altında güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için bataryanın altındaki kodu giriyoruz ve güncelleme var mı yok mu söylüyor. ben de 5800 mavi var. Telefonumun son güncellemesi V31.0101 fakat kodumu yazdığımda da son güncelleme aynı çıkıyor. yani yeni bir güncelleme yok.
aynı şekilde ile telefonumu güncellemeye çalıştım ama "cihaz yazılımı zaten güncel, isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diyor. çoğu kişi V40'lardan 50'lerden bahsediyor. nasıl olacak bu iş anlamadım. bu konulardan da çok anlamadığım için sorunu çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

ramakm86

ramakm86

Üye

aynı şekilde <a href="http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr.exe">Nokia Software Updater</a> ile telefonumu güncellemeye çalıştım ama "cihaz yazılımı zaten güncel, isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diyor. çoğu kişi V40'lardan 50'lerden bahsediyor. nasıl olacak bu iş anlamadım. bu konulardan da çok anlamadığım için sorunu çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadasım bendede aynısı vardı dedigin gibi sofware updateri indirdim pc ye kurdum ovi güncellemeyi de kurdum telden yazılım güncelleyiciyle de denedim hatta nokia turkce sitede son surum guncelleyici yoktu ingilizce sitesinden bile kurup denemistim ama olmadı.
denemedigim baska güvenli bir yolu varmı bilmiyorum ama artık bıkıp nokia shopa göturmüstum v40 yüklettim.bedava yukluyolar hemde 15dk da.ondan sonra v50yi de kendim telefonun menüsünden güncelledim simdi telefon fisek gibi oldu zaten en güvenli yolu da bu eger ugrasmak istemiyosan...

fuatff

Üye
teşekkürler. madem başka yol yok, ben de oyle yapayım...

fmk04006

Üye
arkadaşlar 5800 aldığıma çok ğişman oldum tek sebebide internetten video izleyemiırum. bu forum sitelerinin herbirinde farklı şeyler yazması beni delirtti. kimse denemeden program ismi sallıyor. yüklüorum uyumlu değil. kardeşim dene öyle yaz değil mi.internetten(face, izlesen vb) video izleyebilmem için bana basitçe neyi nerden indirebileceğimi söyleyebilimisiniz.

onur936

Üye
arkadaşlar 5800 aldığıma çok ğişman oldum tek sebebide internetten video izleyemiırum. bu forum sitelerinin herbirinde farklı şeyler yazması beni delirtti. kimse denemeden program ismi sallıyor. yüklüorum uyumlu değil. kardeşim dene öyle yaz değil mi.internetten(face, izlesen vb) video izleyebilmem için bana basitçe neyi nerden indirebileceğimi söyleyebilimisiniz.

kardeşim faklı şeyler yazıyorlar hepside oluyo telefona versiyon atıcaksınki her şeyle uyumlu olsun onunda ayrıntılı yapılışı forumda var arayıp bulabilirsin(h)(h)

ramakm86

ramakm86

Üye

Teline skyfire yi kur forumda mevcut ve bunun baglantı sorunu var 3-4 aydır bununda ilacı var skyfire baglantı sorununa kesin cözüm diye.
Cok basit bu iki adımla cözebiirsin.ve ondan sonra telinde istedigini izle kardesim buda tek yolu forumu incele s60rel5 uygulamaları diye bi bölüm var orda hepsi ayrıntılı var.
Telefonun hayırlı olsun iyi secim...:oke:

onur936

Üye
kardeşim dün akşama kadar bende senin yaşadığın sorunu yaşıyordum ama aklıma birden dışarı çıkıp dolaşmak geldi tam o sırada arkadaşımın evine gittim ve birde ne görim wirilless internet var aaaa:D:D dedim hemen dalim şu nete az zaman geçirim sonra telefon aklıma geldi telefondan da girdim ve birden güncelleme yapıcağım geldi aklıma:D:D *#0000# yaptım hemen telefonda numaraları yazdığımız yere ordan çıkan versiyon ekranında sol alt tarafta seçeneklere bastım ardından en üstte bulunan güncellemeleri yükleye bastım gerisini allaha bıraktım :D:D:D:D:D bu kadar kardeşim sanırım gayet açıklayıcı olmuştur inş çözersin problemini çünkü eski kullandığım sürüm ve şuanda senin kullandığın sürüm güzelim telefonu berbat etmiş durumda bir an önce ne yap ne et v50 ye geçmeye bak gerekirse servise gönder yinede geç :naughty::naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt