Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 güncelleme! Saçmalık!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554
Üye
Konu Sahibi
5800 güncelleme! Saçmalık!
Nokianın sitesinde dil kodunu giriyorum en güncel sürüm 21.0.025 diyor telefonu bilgisayardan güncelleyemiyorum ama telefondan bu zamana kadar v51e kadar güncelledim
Mobil İletişim
Üye
d:d
gusta
Üye
arkadaşım bende bunu geçen gün frkettim onun nedeni şu : sen telefonu ilk aldığında v21 deymiş.. bu zamana kadar v51 kadar güncellemişsindir doğrudur ama sitede telefonun satışa çıktığındaki güncelleştirmesi duruyor.. belkide milyonlarca kullanıcı var ve her gün onlarca güncelleştirme yapıyorlar.. doğal olarak nokia hepsini siteye koyamaz..
Oglcn554
Üye
Konu Sahibi
olabilir bide şu var => Neden Bilgissyarda Güncelleme Yapamıyorum. Herkes 100mb üstünde güncelleme yapıyo ben 16mbı geçemedim tel. üzerinden
alakası bile yok ne alaka telden güncelleme yapmayın ben şuana kadar tüm güncellemelerimi telden yaptım ve dört dörtlük kullanıom sıfır hata ile millet video izleyemiyoruz diyor ben hertürlü izliyorum
millet tel tekılıo dio bende roket adeta.
yuXeXescaner
Üye
+patch olarak indiriyor üzerine kuruyor daha mantıklı oluyor wifi üzerinden veya 3g şebeke
Öteki türlü bi kalıp haline indirip kuruyor yani pc suite ile yda ovi ile.