gps i acik havada cevrende cok fazla yuksek binaarin olmadigi bir yerde dene. ilk baglanti muhtemelen uzun surecektir. kimi arkadaslar bu surenin 5-10 dk arasinda oldugun soyluyorlar. ancak ben 1 konture kiyarim dersen (gerci simdi konturde kalkti gpRs nasil ucretlendiriliyor bilmiyorum) yardimli gps i ac acik alanda en gec 30sn de yerini bulur. v40 i yuklemen telefoncuya goturmene engel degil. v40i yuklemek telefonu garanti kapsami disinda birakmaz. yeni versiyon yuklemek nokianin onerdigi birseydir. cunku yeni versiyonla hatalar duzeltilir telefona yeni ozellikler katilir. hic korkmadan telefoncuya goturebilirsin.
klavye olayini bilmiyorum arkadasim. ama farkli bir tema yuklersen buyutlari degisebilir.
alarm olayida yukarida arkadasin dedigi gibi... alarm calarken iki dolan bar var. kirmizi olan sanirim saga dogru, digeride altinda sola dogru doluyor. ornegin alarmi kapatmak istiyorsan kizmizinin basladigi yere parmagini koyup kaldirmadan doldugu yere dogru . alarm kapanacaktir. ertelemek istiyorsanda tam tersi
umarim yardimci olabilmisimdir.