Arkadaşım Kolay bağlanmak için Nokianın Menü seçeneğinden yer sekmesinden girip Konumlamadan Konumlama sunucusunu açık yaparsan, Birde konumlama yönetiminden Şebeke tabanlı sekmesini işaretlersen Kolay bağlanırsın.Yalnız her bağlanışında 1 kontur gidiyor.Çünkü şebekeyi kullanarak gprs'se bağlanıyor.Ben bu yöntemi hiç tavsiye etmem çünkü yüklü bir fatura gelebilir çünkü ben denedim 50 TL.ye yakın fatura geldi.En iyisi açık alanda şebekesiz biraz bekleyerek bağlanmaktır.Ayrıyeten Cep telefonlarında navigasyon pek kullanışlı değildir.Adres bulması çok zor.Adresi giriyorsun bulunamadı diyor.En iyisi Navigasyon cihazı almak.Umarım yardımcı olmuşumdur.
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş navigasyona İnternet üzerinden bağlanmamak için Burayı da inceleyebilirsiniz.Umarım faydalı olur.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...yon-yapmak-icin-yapilacak-ayarlar-245206.html
tşk ederim yardımlarınız için çok faydalı oldu, sizin bu söylediklerinize göre güncellemelerle bir alakası yok baglanma sorunumun, yalnız ben güncelemeden önce sıkıntım yoktu gayet güzel hemen uyduyu buluıyordu ne olduyusa bu versiyon ve harita güncelemesinden oldugunu düşünüyorum mantıken olabirmi sizce???
dostum uygu arıyor diyorsa here kredili ise kredin varsa 4-5 kb gprs den uydu durumu alıyor ondan sonra uydu aktif oluyor. Yani GPRS ayarlarını kontrol et ondan sonra giriş yap UYDU arıyor sadece gprsden sonuçlanıyor
dostum tşk ederim bilgileriniz için, hattım avea faturalı forumdaki ücretsiz navigasyon kullanma talimatını uygulayarak GPRS baglantılarını iptal ettim sordugu zaman hayır diyorum ve özellikle kapalı alanlarda hiç baglanamıyor acık havadada cok zor ve gec buluyor,sizin ve diğer arkadşların deneyimlerine göre o zaman ilk bağlantıyı GPRS yapıyor snra bağlantıyı kesiyor.guncellemerimle alakalı olma ihtimali varmı sizce???
bendede oluyor enaz 5 6 dk bekliyorum ozaman aktif oluyor kapalı havalarda daha uzun sürede oluyor
tşk ederim cvp için evet 5-6 dk acık havada bekliyorum sonra buluyor kapalı ev ortamında hiç bulamıyor.sizce başka bir sebebi olabilrimi garmini kaldırıp yeniden yüklemek gibi mesela yada başka birşey!!!!