5800 Garantiye Gitti Virüs Bulunmuş Bi Bakarmısınız . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5800 Garantiye Gitti Virüs Bulunmuş Bi Bakarmısınız . . .
Arkadaslar telefonu garantiye verdim kasma sorunu yüzünden simdi geldi telde virüs bulunmus bidaha bulunursa virüs ücret alınacaktır falan yazmıslar ben telde virüs olup olmadını nası anlayablırım telefon virüsü icin antivirüs varmı özel pcden taratabılecegımız?bisey onerebılecek varmı lütfen yardmcı olun sımdıden tskler. . .

mustafa

mustafa

Üye
dostum telefonu garantiye göndermeden önce hafıza kartına ve telefona format at. bende de öyle demişlerdi 6630 kullanırken. daha sonraki garantiye göndermelerimde telefonu vermeden önce tel ve hafıza kartına format attım bir sorun olmadı.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet ya virüs bulundu diye garantiye verilmezki formatla herşeyi sorun çözülür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
format her sorunu çözer..garantiye vermeden önce burda sorsaydın yardımcı olurduk..

mustafa

mustafa

Üye
iyi hatırlıyorum 6630 kullanırken (ilk symbianlı zamanlarım :D) türkçe karakteri olmayan font yüklemiştim. türkçe karakterleri telefon görmediği için servise vermiştim :D hey gidi günler heyy :D

staLky

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadasım garantiye sırf o yüzden vermedımki. kasa acıklıgı vardı o yüzden verdim ek olarakda telefonda kasma var dedim onlarda virüs var demis.ben nerden anlayacam virüs olup olmadını telde onu soruyorum sıze :D

mustafa

mustafa

Üye
diyorum ya arkadaşım telefonu vermeden önce format at telefona ve hafıza kartına ondan sonra götür ver garantiye.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kaspersky var onu kurup dene..pc den anlaşılmaz..birde ben umuscan diye bir program vermiştim onu dene..bunlar virüs bulamazlarsa uyumsuz bir program vardır..

staLky

Üye
    Konu Sahibi
link atabilirmisin kardesm o dedgn programları telefonamı kurmak lazım bide?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
symbian os 9.4 güvenlik ve korunma bölümünde..

staLky

Üye
    Konu Sahibi
kasıyormu pekı telefonu hangısını yüklememi önerirsin kasperskymı yoksa diyerimi? bide bunlar sınırsızmı belesmi yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kasmazlar..kaspersky süreli bildiğim kadarıyla diğeri süresiz..

staLky

Üye
    Konu Sahibi
tamam cok tesekkür ederim bro. . .

--------------- Ekleme ---------------

tamam cok tesekkür ederim bro. . .

maktama

maktama

Üye
kaspersky'ı cracleyip full kullanmak için telefonu haclemen gerekiyor( telin içindeki dosyaları değiştirmek için). ben mobile101 antivirus vardı yine bu forumdan indirmiştim. Sertifikalayınca sorunsuz kurulmuş, hatta güncellemeseni yapmıştı:) 5800 kullanmıyorum şu an ama benim programı yüklediğim 2 arkadaş 3 aydan beri Full kullanıyor halen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt