5800 Garanti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Garanti..
ArkadaşLar 5800 Xm Var bnde Ama Malesef Hafıza kartının cıkarırkan hafıza kartı kapagı ordakı lastıgınının ucundan ayrıldı yanı orası kapanmıor :S yapıstırıcı ıle tutturmaya calıstm ama yınede göze batıor bunu garantıye versem acaba yapılır mı yapılıp kullanıcı hatası derse ne kadar ücret öderim bi bilgi verırmısınz :S cvplarınzı bklıorm

Davulbaz

Üye
menteşe kısmından mı koptu.yok sa ucundaki zımbırtımı.mantıklı olmak gerekilirse kullanıcı hatası gibi durmuyor.servisi bir zorla bence.

Konu Sahibi
mentesede kopuk yok ucu acıldı :S ama yanı bnce ypmaları lzm mıllet yanı o kadar seye yapıor en kotu markalar bıle su kaçmasına kadar tamır edıor sadece ucu acıldı o mentese kısmındakı lastik varya tutuor hanı kapagı onun ucu acıldı ve kapakta kapanmıor :S

Davulbaz

Üye
tamam dostum servise git küçük birşey zaten çok tutmaz garanti dışı olsa bile sonuçta servis yine garanti devam eder.

Konu Sahibi
herhangı bi kopuk yok ama ucu acıldıgı ıcın kapakta kapanmıor ... yapıstırdm ama gene de olmadı garantıye versek yapar mı acaba yanı garantı dısı dese bıle ne kadar ucret alır onu merk edıorm :S

--------------- Ekleme ---------------

sen bnım dedıgım yerı anladn demı kardesım sende o telefonun kullanıcısın bılrsn oranın ne kadar hassas oldugunu bı sım kartı kapagının ypstrıcına bak bıde o hafıza kartının aradakı fark cok fazla ama :S

Davulbaz

Üye
anladım dostum demek istediğini.maliyeti yüksek bir parça değil.nokia servisine bir götür normal kullanımda bu hale geldi de değerlendirsinler.

Konu Sahibi
garantıye yollasak yaparlar demi kardesım yanı sorun olmaz :S cok bsını agrttm ama kusra bkma :S

yolla garantiye hemen yaparlar 3 5 kuruşluk şey zaten.

Konu Sahibi
Bide Bu garanti Belgesinde Yazıor Satıcı Firma Size Aynı oÖzellikte Telefon vermelidir Diye Veriirlermı iletişim merkznden aldm

Davulbaz

Üye
anlık yaparlar seninkini öyle bir ay sürmez

arkadaşlar bu 5800 da wifi şifreleri kırılabiliyomu programlarla bilgisi olan lütfen yardim etsin

Konu Sahibi
yok arkdasım pc de zor var oyle bı program sen anca sallıcan tutarsa :d

Konu Sahibi
ArkadasLar Yarın fLn qLior Telefn 1 Hftadan fzLa Srdü Servis Bana Uzak Oldugu ıcın İLtşm Mrkzznden Ylldm

bndede oldu kullanıcı hatası diyorla ama parçayı götürünce 2 tl karşılığında eskisinden daha iyi oluyor

--------------- Ekleme ---------------

parçayı götürmezsen 10 tl xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...