5800 garanti ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tewfick1

Üye
    Konu Sahibi
5800 garanti ile ilgili bir soru
arkadaşlar bgün 5800 cep telefonumu garantiye götüreceğim.götürmemin sebebi arka kağaktaki tırnaklar kırıldı,kalem kayboldu bunu serviste düzeltirlermi acaba?

emresenosun

Üye
Düzeltirler nıye yapmasınlar

petrucci82

petrucci82

Üye
götür kardeşim ama büyük bir kararlılıkla git..ve ısrar et

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
servis ücreti ödersin büyük bi ihtimal çünkü kullanıcı hatası var burada

laveled

laveled

Üye
walla sizin oralarda nasıl bilmem ama benim telefonumun kulaklığı 2 kez bozuldu. ikinde de garantiye yolladım.garantiye yollamadan önce görevli kapak ile hafıza kartlarını hep geri verdi.telefon geri geldiğinde ise yeni kapak yeni batarya yeni kulaklıkla geldi

fatih82

fatih82

Üye
servistekilerin o andaki psikolojik duruma bağlı ama büyük ihtimalle ücret ödersin

erolun34

Üye
walla sizin oralarda nasıl bilmem ama benim telefonumun kulaklığı 2 kez bozuldu. ikinde de garantiye yolladım.garantiye yollamadan önce görevli kapak ile hafıza kartlarını hep geri verdi.telefon geri geldiğinde ise yeni kapak yeni batarya yeni kulaklıkla geldi
iyimiş yavv bende hemen garantiye gönderiyim :ehe benimde aynı şekilde o tırnak kırıldı ve kalem kaybolddu.. nette 4 tl ye satıyolar ama 4 lira 4 liradı bide sıfır kapak verceklerse bne hemen garanti belgesini aramaya başlıyım :ehe:ehe

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar siden bir ricam olacak.şimdi benim telefonun usb ve açma kapama tuşlarının olduğu siyah kasa varya o çatlaktı teleservice gönderdim sağolsunlar yapmışlar.fakat bugün farkettim 5800 kırmızı şeridin başladığı yerle usb bölümünün birleştiği sırt kısım varya her iki tarafında da dümdüz çizgiler var acaba onlar çatlak mı yoksa o kısmın birleştiği yer mi lütfen yardımcı olur musunuz?

1907maxxx15

Üye
(vecihierz) hangi servise verdin =?

amsord0552

amsord0552

Üye
iyimiş gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...