5800.. Galeride resimler var ama dosya yöneticisinde yok! yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
5800.. Galeride resimler var ama dosya yöneticisinde yok! yardımmmm
Arkadaşlar 5800ımda galeriye girdiğimde resimleri görebiliyorum ama dosya yöneticisinde göremiyorum. Pc ye bağladığımdada görünmüyor. Hatta facebook a resim yüklemek istediğimde bile görünmüyor. Fakat galeride hepsi var. Herkeste bu sorunun tersi olmuş bende böyle oldu anlamadım yardım edebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim...

By_Casparov

By_Casparov

Üye
alla alla.. x-plore görüyomu peki dostum

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
yok oda görmüyo kardeşim :/

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bak ne yap biliyon mu.. Hem tel rahatlamis olur hemde silemediin program yada temalar silinir.. Önerim şu:hafıza kartımdaki müzikleri kurulum dosyalarini resimlerini falan yedekle ondan sonra hafıza kartına bi format at pc ile bununla sorunun düzelebilir belki de o resimler program yada artık resimler falan olabilir önerim bu yani ama gerisi ve uyg. Sana kalmış dostumana kalmış dostum

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
işte pc ye takınca görünse sorun yok ama görünmüyo onun için yedekleyemiyorum format için. daha doğrusu yedekliyemiyodum :) sorunu kendim çözdüm herzamanki gibi arkadaşlar :)) meğer telefon kamera klasörü yerine ayrıyetten gizli olarak camera klasörü açmış ve bi süreden sonra cekilen tüm resimler oraya gitmiş galeride görünmesine ragmen yöneticilerde görünmüyomuşmuş :) araştırdım buldum 2 yıldır da ilk defa basıma geldi :) basınıza böyle birsey gelirse aklınızda bulunsun

asigsasi

asigsasi

Üye
birde şöyle dene galerideki bir tane fotoğrafın adını dosya yöneticisinde bul özelliği var ordan kök klasörü ara bakalım

----------Eklendi @ 00:07:37 ---------- Yazıldı @ 00:05:16 ----------

işte pc ye takınca görünse sorun yok ama görünmüyo onun için yedekleyemiyorum format için. daha doğrusu yedekliyemiyodum :) sorunu kendim çözdüm herzamanki gibi arkadaşlar :)) meğer telefon kamera klasörü yerine ayrıyetten gizli olarak camera klasörü açmış ve bi süreden sonra cekilen tüm resimler oraya gitmiş galeride görünmesine ragmen yöneticilerde görünmüyomuşmuş :) araştırdım buldum 2 yıldır da ilk defa basıma geldi :) basınıza böyle birsey gelirse aklınızda bulunsun
Sıkıntı yok

mlsomr

Üye
nokia n8 im var. n8 için symbian anna güncelleştirmesini yaptıktan sonra galeride resimlerim görünmemeye başladı. dosya yöneticisinde görünüyor ama. anlamadım yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt