5800 galeri resimler gözükmüyor!!YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simbat08

Üye
    Konu Sahibi
5800 galeri resimler gözükmüyor!!YARDIM
Arkadaşlar v50 sürümünü kurduğumdan beri galeri de resimler ve telefonla çektiğim fotoğraflar gözükmüyor ancak hafıza kartından açılıyor.Aynı zamanda hafıza kartında müziklerde açılıyor ancak dediğim gibi galeride sorun yaşıyorum yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

karloff

Üye
Arkadaşlar v50 sürümünü kurduğumdan beri galeri de resimler ve telefonla çektiğim fotoğraflar gözükmüyor ancak hafıza kartından açılıyor.Aynı zamanda hafıza kartında müziklerde açılıyor ancak dediğim gibi galeride sorun yaşıyorum yardım eden arkadaşlara teşekkürler...

Hafıza kartındaki müzikleri , resimleri ve kullanacaklarını yedekledikten sonra hafıza kartını biçimlendir. Sonra dosyalarını hafıza kartına geri yükledikten sonra sorunun ortadan kalkması gerekiyor

cix_kız

Üye
5800 kullanıcısıyım facebooka giriorm fakat resm ve videolar gzükmuor YARDMMMMMMMMMMMM

enqin17

Üye
arkadşlar bn 5800 kullanıcısıyım yukarıda arkadaşın belirttiğine benzer bi sorunda benm tel de var.. fotoğraflarım ve videolarım dosya yöneticisinde var ama galeride görünmüyor sizce bu sorunu halledebilirim? yardımlarınız için şimdiden tşkrlr.. [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar galiba yazdıım mesajlar sitede görünmüyor.. neden kimse üstteki mesajıma cevap yazmıyo.. abuk subuk onca konuya cevap yazmaya kimse üşenmiyo.. daha öncede bi sorunuma kimse yardım etmemişti.. bişey bilmiyosanızda önerrecek bişeyler bulursunuz herhalde..

berk4800

Üye
aynı sorun bende de var. Telefonun kendi hafızasını kullanıyorum. Dosya yöneticisinde ve galeride gözükmyor. Lütfen yardım...!

marist

marist

Üye
Format herşeye devadır.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Maşallah 2 senelik konu , hortlamış ve de cortlamış :kop2:

eğer yazılım güncellemesi yaptınız yada cfw attınız ise telefona yedek oluşturun ve format atın.

marist

marist

Üye
Maşallah 2 senelik konu , hortlamış ve de cortlamış :kop2:

eğer yazılım güncellemesi yaptınız yada cfw attınız ise telefona yedek oluşturun ve format atın.

hiç dikkat etmemiştim. Yeni açıldı sanıyodum. :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt