5800 FWler ve Hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halim21

Halim21

Üye
    Konu Sahibi
5800 FWler ve Hataları
Arkadaşlar ben bu sitedeki FW lerin hemen hemen hepsini kullandım sayılır.Hepinizin emeklerine saygı duyar ve teşekkürü bir borç olarak bilirim.Ama gelelim ki şu FW lerde hep bi sorun meydana gelmektedir..Belli süre içinde sistemde bozulmalar meydana geliyor.hatalar meydana geliyor.
Örneğin;Ben hafıza kartına yeni müziklerimi attım,hem de gerektiği yere E:/music/ klasörü bildiğiniz gibi,daha sonra müzik çalardan listeyi yenile diyorum ama müzikçalar müziklerimi görmüyor..Yada ovi mağazayı güncellememe rahmen açılmaması.Ya da ttpod programını kurduktan sonra hata alıp kullanamama.bütün modifiye edilmiş sistemlerde bu tür hatalarla karşılaştım ve gerçekten sıkıntı meydana getiriyor,her seferinde telefona yeniden flash atmam gerekiyor..Merak ettiğim hata benden mi? kaynaklı yoksa herkes bu tür hatalar ile karşılaşıyormu..Varsa sorunsuz bir Fw önerebilir misiniz bana??
 
  • Beğen
Tepkiler: m.milamur


tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
haklısın kardeşim bende bu hatalar sebebi ile yüklemiyorum. cihaz garantide haftaya alıcam birde V60 sürümü gelicekmiş inşallah hayal kırıklığı olmaz :hmmm
 
SilentOne

SilentOne

Üye
inşş....
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Muzik neden oluyodur onu bilmiyorum, ovi magazayi fw duzenleyen bazi arkadaslar kaldiriyorlar ramden kazanmak icin ondan acilmiyodur. .ttpod programida eger bazi sistem dosyalari kalmissa acilmayabilir. .eger fazla tecrubeniz yoksa tum verilerinizi yedekleyip haf. Kartna format atin eger tecrubeliyseniz sys private klasorlernde ttpod sistem dosyalarni silerek yeniden yukleyeblirsiniz. .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt