5800 fw'de core dosyası düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
5800 fw'de core dosyası düzenleme
fw düzenleyen arkadaşlara bir sorum var....

normalde sadece rofs3 ve rofs2 dosyalarını açıp düzenleyebiliyoruz,ama core dosyasını (100mb'den büyük olan dosya) korumalı olduğu için açıp düzenleyemiyorduk bir program buldum ve core dosyasınıda açabiliyorum en önemli dosyalar core'de... içinden sevmediğim orjinal müzikleri sildim,bounce ve raging thunder oyunlarını falan sildim.bayağı yer kaplıyordu çünkü hemde oynamıyordum. fakat cesaret edip telefonuma yüklemedim çünkü forumda hiç bahsedilmemiş core dosyasının açıldığından aceba yüklesem bi sorun olurmu? telefona bişey falan olur diye korkuyorum açıkcası... yardımcı olursanız sevinirim fw düzenleyen arkadaşlar :sarıl:

Ferzan

Ferzan

Üye
kardeş ben fw düzenleme ile uğraşıyorum kalıcı bir sorun çıkarmaz kesinlikle çalışmasa bile orjinali tekrar yükleme şansın var peki ben sizden rıca edebilirmiyyim core dosyasını nasıl açıyorsun hangi program link verebilirmisin rica etsem :)

nostoney

Üye
bu knuyo fatih , haydar ve anivar arkadaşlar bakması gereklii :)

qpel

Üye
dailymobile.se de core ı düzenledin mi jaf ile yazılıyor ama telefon açılmıyor diye yazmış tabi orijinal core dosyasıyla tekrar yazılım attın mı düzeliyor diye yazmışlar tabi bunu denemedim sanırım programın adı NFE Core 1.0 beta gerçi Szakalit's FW editor ve NFE de düzenlediğini de yazmışlar yalnız core da koruma olduğundan telefon açılmıyor bu yüzden bu programlarda bu düzenlemenin kapatıldığını yazmışlar
sonuç olarak core içini açıp düzenlesinizde telefona yazılım attığınızda telefonun açılma ihtimali 0 a yakın

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çinliler yapmış o programı nokia core beta gelişme aşamasındadır. bende var

Ferzan

Ferzan

Üye
borbey link rica edebilirmiyiz ?

21sacraments

21sacraments

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramadı denedim arkadaşım şu an nokia GUI firmware editor 0.2 yi bekliyorum pnht timinin programı core destekliyor diyolar ne kadar doğru olur artık çıktığında görücez...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
link burda

The-Hacker

The-Hacker

Üye
kaç ay geçti aradan durum hala aynı programı çıksada editlesek:)

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
vala ben denedim cesaret edip yükledim tel açılmadı :) sadece titreyip kalıyo öyle :) ama sonra başka yükleyince düzeliyo sorun olmuyo yani :)

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia core editoru bnde bekliyom çıksın inciqini cıncıqını temizleyecem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt