5800 Fw nedir ? nasıl yüklenir ? acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alexdesouza9

Üye
    Konu Sahibi
5800 Fw nedir ? nasıl yüklenir ? acil yardım
arkadaşlar, ben 5800 ı mı geliştirmek , güzelleştirmek istiyorum. . . sitede '' c6 fw, tusunami , turbo v6 '' gibi şeyler var. ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.telefonum da yeni olduğu için bir şey olmasından korkuyorum .S Söylediğim gibi nasıl yüklerim?yükledikten sonra kaldırabilir miyim ?

filozofurkan

Üye
genellde cfw paylaşanlar altta nasıl kuracağını yazıyor yinede sitede çok ayrıntılı anlatan bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum :(
cfw:yüklersen telin garanti dışı kalır.aAma bunu geri alabilirsin yani servislik bişey olduğunda orjinal dosyaları flaşlarsın olur biter.:oke:
cfw yüklrsen sertifika hatası almaz birçok şeyi yükleyebilirsin

alexdesouza9

Üye
    Konu Sahibi
ben de sertifika sorunundan kurtulmak istiyorum da onun için sormuştum telefonda yeni ne yapsam bilemiyorum

giray38

giray38

Üye
genellde cfw paylaşanlar altta nasıl kuracağını yazıyor yinede sitede çok ayrıntılı anlatan bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum :(
cfw:yüklersen telin garanti dışı kalır.aAma bunu geri alabilirsin yani servislik bişey olduğunda orjinal dosyaları flaşlarsın olur biter.:oke:
cfw yüklrsen sertifika hatası almaz birçok şeyi yükleyebilirsin
Bimeks e gittim abi boyle boyle bişey yaptım ben c6 fw si hackledim telefonu garantisinde bişey olur mu dedim hiç bişey olmaz merak etme dedi aynı şeyi nokia da ki arkadaşa da sordum birşey olmaz ama yine de telefonu garantiye yollayacagın zaman orjinal yazılımı yüklersen işini garantiye alırsın dedi :yuru:yuru:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt