5800 flash player cozum bulundumu ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darbe 58012

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash player cozum bulundumu ??
:hmmm

-efşan

-efşan

Üye
bolt adlı tarayıcı var forumda kardeş başka çözüm yok:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
bolt lada sadece htlm 5 destegi olan sitden video izlersin örnek facebook gibi :oke:

'Patron

'Patron

Üye
bulunmadı. bulunmıcak dostum.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Olumsuz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
imkansız.çünkülüm 5800 ın işlemcisi 434 mhz ve arm11 tabanlı.hani bi 600 ya da 800 mhz ve arm cortex tabanlı olsaydı garanti desteklerdi ama flaş player yazılmadıgı için yine olmazdı :D.bence imkanın varsa androide geç.gionun işlemcisi 800 mhz ve arm11 tabanlı ama skyfireyle felan zorda olsa izlenebiliyor.

nalcam22

nalcam22

Üye
nokıa skyfireyle anlaşsa olur

hotlock

hotlock

Üye
5800 için flash lite imkansız bişey. s60v5 te yapasalar bile 5800 da çaılşmaz ram yetmez. Ancak satio i8910 vivaz gbi modellerde çalışır.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
flash oynatıcıya ne gerek var kii? youtube gibi benzeri birkaç siteden (3gp) direk izleme yapılıyor zaten..
facebook,dailymotion gibi sitelerdende direk (mp4) indir yapılıyor. tamam çoğunu tam oynatmıyor ama enazından ses verebiliyor..
zaten youtube'ta aynı isimle aradığınızda %90 bulunmakta.. :lol
Ee daha ne!?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
bu cevabının cok sacma olduğunun farkındamısın? :) neden dıyceksın 5800 ı bılmeden konusuyorsun skyfire adlı tarayıcı ıle facebook ve diğer sitelerde okey bıle oynanabılırken basıt bır vıdeo izleyememek sence mantıklımı? ben yerı geldı vıdeoda ızledım yerı geldı fılmde ındırdım telefona taakı nokıa skyfire ile ayrılana kadar ve suda var adobe fırması ıle nokıa ortak anlasırsa o sorunda cozulecek ama nokıa bıraz elını cebıne atması gerekcek...o işlerede bızımm kafamız yetmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...