5800 flash içeren tarayıcı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahsunece

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash içeren tarayıcı arıyorum
Arkadaşlar ben 5800 için flash destekli bir tarayıcı arıyorum. Nette aradım ama ele avuca sığar bişey bulamadım skyfire indirdim oda çalışmadı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Skyfire symbian için artık çalışmıyor. Onu kafadan ele.
Bolt browser vardı. Oda ekonomik nedenlerden dolayı iflas etti ve sunucularını kapattı.
Elimizde sadece orjinal browser var ondada flash lite sürümü güncelliğini yitirdi. Adobe firması mobil platform için flash player desteğini çekti yani ne symbian ne android nede ios için flash player çıkartmayacak. Olan flash sürümleride yakın bir zamanda güncelleme almadığı için eskiyecek.
Html5 tabanlı browserler ile internet üzerinden video izleyebiliriz gibime geliyor. Browserlerin html5 performansı hakkında fazla bir bilgim yok. Hiç denemedin açıkçası.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim flash player'ı unut. Çünkü Nokia'nın symbian'a destek verdiği zamanlarda bile flash player yoktu şimdi Nokia Symbian'dan desteği de çekti. Belki html5 olayı olursa flaş player olmadan açabiliriz ama kesin birşey yok ve zamanı belli değil.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam bulursan haber ver :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

pissed26

pissed26

Üye
html5 gelecek ama flashın piyasadan çekilmesi nerden baksan 1.5 2 sene sürer diye tahmin ediyorum ayrıca iosta hala flash desteği var diye biliyorum yada şuanki sürüm hertürlü siteden video izlemeye yetiyo çünkü arkadaşım 4s ile dilediği siteden videosunu hala izliyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...