5800 flash hatası telef oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
5800 flash hatası telef oldu
[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [FORMAT-HACK-MOD-JAF] bu başlıktaki dosyayı telefona flashladım ama benim telin versiyonu v.52 imiş telefon çöktü ... bana yardım edebilecek biri varmı acilll...:ah

Utk4n*

Utk4n*

Üye
teLefon'a v52 bir cfw yükLe düzeLir teLefona bişi oLmadı meRak etme :).

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu bölümde ölü telefonlara nasıl flash atıldığına dair konu vardı bir ara istersen..olmazsa teknik servis yolu gözüküyor.

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
bitliste teknik servis yok normalde üniversite okuyorum bir ay telefon boşta kalır sonra çöpe v52 yükliyecem buda olmazsa vay halime ayrıca ölü telefonlara flash atmayı denedim olmadı bakalım hayırlısı...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
orjinaL oLsun iStiyoRSan. Navifirm den teLefonuna ait oLan navifiRm doSyaLarını indiR probLem kaLmaz.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
benim teLefon beLkide 100 keRe oLdu öyLe birşey oLmuyoR fLash atmaya devam yıLmak yok :D.

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
ya senin ağzından bal damlıyor cansın sen moral oldu bak şimdi basacam flash ı basacam flashı :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Bas fLashı aman yanLış veRsion baSma sonRa açıLmıyoR teLefon. Sarjınada dikkat et fLash ataRken :).

cankadir

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah teşekkür ederim az kaldı birazdan deniycem sonucu bildiririm.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Tamam sonucu yazarSın :).

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Aynı salaklığı ben de yaptım şuan yanımda ölü bir şekilde..Utk4n eğer resimli konusunu yapamazsa bana Teknik Servis yolu gözüktü..
Not:Phoenix "Install Nokia dongle and try to start application again(ya da öyle birşey) hatası veriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt