5800 Flaş attıktan sonra tel açılmadı ? yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djNuRi08

djNuRi08

Üye
    Konu Sahibi
5800 Flaş attıktan sonra tel açılmadı ? yardımcı olurmusunuz
C6 yeni fw güncellemesini tele yükledikten sonra ekranda çizgiler oluşmya başladı sonra hiç açılmadı tekrar başka bi sürüm atmayı denedim yine olmadı power tuşuna basınca ekran ışıgı yanmıyor fakat sadece titriyor araştrdım bi sonuç bulamadım servise göndermeden kendim yapabilecegim bir işlem warmı ?? yardımcı olursanız sevinirim

zayimoglu37

Üye
C6 yeni fw güncellemesini tele yükledikten sonra ekranda çizgiler oluşmya başladı sonra hiç açılmadı tekrar başka bi sürüm atmayı denedim yine olmadı power tuşuna basınca ekran ışıgı yanmıyor fakat sadece titriyor araştrdım bi sonuç bulamadım servise göndermeden kendim yapabilecegim bir işlem warmı ?? yardımcı olursanız sevinirim
buyur birader ben de de aynisi oldu sendeki hatanin ben bu sekilde kendim yaptim.http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

• Beğen
Tepkiler: vök
djNuRi08

djNuRi08

Üye
    Konu Sahibi
tşkr ederim dostum bi inceliyeyim

ea55trwof

ea55trwof

Üye
bu yöntemi kullanmama rağmen telefon hala aynı durumda yardımcı olursanız sevinicem yoksa telefona servis yolu görünüyor gibi.5800 olan arkadaşlara sesleniyorum cfw felan uğraşmayın:d:uçtu benim telefon:d:

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
vallahi bende ilk defa cfw yükleyecek tim vaz geçtim :D

alpharry

alpharry

Üye
bnde de aynısı oldu navifirm le orjinal dosyaları indir c-pro files-common files-nokia-products-rm356 bu klasöre at snra jafla yükle ben öle yaptm

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar, cfw atıp da telefonunuzun açılmama sebebinin en baş nedeni yüklemeye çalıştığınız cfw'in versiyonunun sizin orjinal versiyondan düşük olmasıdır. Genel sebep budur. Yani sizin; örneğin 5800 XM telefonunuz 52.0.007 sürümse buna 51.0.006(ya da daha düşün versiyon) tabanlı bir hac.kli fw ya da c6portu yükleyemezsiniz. Yüklersiniz ama telefonunuz açılmaz. Ya aynı ya da yukarı bir sürüm cfw bulup yazılım atıcaksınız, ya da en basiti navifirm ile en son orjinal fw indirip onu telefona atıcaksınız(telefona göre jaf ya da phoenix ile).
İkinci sebep ise özellikle jaf'ta ayarlarda bir şeyleri yanlış işaretlemeniz olayı karıştırabilir.
Tüm arkadaşlarıma kurduğum ve hiç bir şikayet almadığım, bugün içinde bile 3. defadır bu forumlarda tavsiye ettiğim tek 5800XM fw'i Blackstar v52'dir.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...alari/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html
gayet hızlı sorunsuz bir fwdir. Jaf ile nasıl fw atılacağını da resimlerle açıklamaktadır.
orjinal 5800 xm FW üzerine yapılmıştır. Deneyin derim.

zordaglar2

zordaglar2

Üye
aga denedim onlar olmuyo genpa servisine yolladım garantisi yok o şekilde yapamadan geri yolladılar nasıl yapıcam bilmiyorum |-)|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt