Şehriyar Üye frowell' Alıntı: tamam bekle şimdi en son local mode yazcak telefonda acılcak sonra jafı normal moda getir offlineden sonra usb yı cıkar hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Tamam oyle olcak ama ben bu arkadasta cikan yazilari hic gormedim
frowell' Alıntı: tamam bekle şimdi en son local mode yazcak telefonda acılcak sonra jafı normal moda getir offlineden sonra usb yı cıkar hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Tamam oyle olcak ama ben bu arkadasta cikan yazilari hic gormedim
Şehriyar Üye manual flash,dead usb ve use ini seceneklerini secip flash butonuna bastigina eminsin degilmi baska bi islem yaptinmi?
manual flash,dead usb ve use ini seceneklerini secip flash butonuna bastigina eminsin degilmi baska bi islem yaptinmi?
frowell Üye Arkadaşım çok iyi bilmiyorsan yapma telefonu bozarsın bilen birine ver bence hatta hıc fw yukleme orj dısında
Arkadaşım çok iyi bilmiyorsan yapma telefonu bozarsın bilen birine ver bence hatta hıc fw yukleme orj dısında
Oglcn554 Üye aynısı bendede oldu çıkardım kabloyu telefıonu açtım açıldı hala aynı bi değişiklik yok :d yüklemiyorum korktum v60ı beklicem :d
aynısı bendede oldu çıkardım kabloyu telefıonu açtım açıldı hala aynı bi değişiklik yok :d yüklemiyorum korktum v60ı beklicem :d