mertdinler
Üye
5800 Firmware Değişikliği Garanti Dışı Bırakır mı?(Cevabı Burda)
Arkadaşlar 2 gün Önce Ben Genpa ya e-posta Attım Teknik Servis bölümüne Ve bugün cevabımı Aldım.. Cevapları ise Aşağıdaki Gibidir
Kmse Fw Yüklemekten Korkmasın 
Çıkardıklarım Yanlışta Olabilir Yorumlarınıza Bağlı
Ama ßen Öyle Anladm Gelen Mailden inanmayanlarda Teknik servise mesaj Atabilirler...
Benim bundan Çıkardığım ise Garanti kapsamı Dışında bırakmaz Ancak Telefonunuz Klitlenebilir veya açılmayabilir. Özetle ßöyle YaniOrijinal olmayan programların kullanılması cihazı garanti kapsamı dışında bırakmaz.Ancak bu programlar cihazda kilitlenme ve açılmama vs. gibi sorunlar yaratabilir.
Cihazınız belirtmiş olduğunuz arıza tanımı ve talepleriniz doğrultusunda detaylı olarak incelenmiştir.
Servisimizde bulunan cihazların arıza durumlarına ve servis yoğunluğuna göre onarım süreci değişiklik gösterebilmektedir.
Detaylı bilgi almak için 0322 450 01 06 numaralı telefondan Çağrı Merkezi Birimimize ulaşabilirsiniz ya da 0212 337 17 17 no'lu telefondan Nokia Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
E-mailiniz için teşekkür ederiz.
Kmse Fw Yüklemekten Korkmasın 
Çıkardıklarım Yanlışta Olabilir Yorumlarınıza Bağlı
Ama ßen Öyle Anladm Gelen Mailden inanmayanlarda Teknik servise mesaj Atabilirler...

ve bataryası nedense bnmkı az bsey bldu yerıne yenı batarya takmıslar hızmetten memlun kaldım.