Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 facebook videoları izleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
z3mh3r1
Üye
Konu Sahibi
5800 facebook videoları izleme
Bugun arkadaşın nokia telefonunda klavyeli bir telefondu opera mini'de videolar görünüyor sayfadan izlenmiyor fakat indiriliyor izleniyordu bu 5800da neden olmuyor acaba bi ayarı var mı ? :S
Bugun arkadaşın nokia telefonunda klavyeli bir telefondu opera mini'de videolar görünüyor sayfadan izlenmiyor fakat indiriliyor izleniyordu bu 5800da neden olmuyor acaba bi ayarı var mı ? :S
arkadaşım telefonuna en son yazılımı indir sonra google açarken klasik görünümü işaretle ve otur facebooktaki videoları izle, ben bu şekilde izliyorum,
facar88
Üye
metinkas arkadaşım daha dataylı anlatırmısın
music59
Üye
ben telefonun kendi tarayıcısından touch.facebook.com adresine girip ordan videonun resmine tıklıyom kaydedilsin mi diye soruyo ewet diyorum realplayer açılıyor indirirken aynı anda izleye biliyorum sizde deneyin bnde oluyor
lucky24
Üye
merhaba arkadaşlar bende nokıa e71 var facebook da videoları açmıyor yardımcı olurmusnuz lütfen...
jacksreverdi
Üye
Ben nokia c3 te videoyu izlemek icin tıklıyorum indiriyor sesi geliyor fakar görüntü cıkmıyor sadece sesi var acaba neden yardımcı olabilirmisiniz..