5800 Express Müzik Almayı Düşünüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
5800 Express Müzik Almayı Düşünüyorum...
Arkdaşlar n73ümü satıp 5800 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?şimdiden tşkelr

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
ben kullanıcısı olarak eger sürekli msj çekiosan alışman geç oluyor birazda baş parmak tırnaklarını uzatman gerkio gerisinde sorun yok :) ama illa dokunmatik alcam diyorsan 5800 al boşuna başka markalara para verme okadar derim ama heves için alcaksan alma kardeşim...

ash54

ash54

Üye
bencede kardeşim nokiadan vazgeçme ama bir kaç aya n97 çıkacakmış söylemdi deme sonra :oke:

e_korn

e_korn

Üye
Aslında bu biraz ne istediğine bağlı mesela multimedya ve üstün özellikli olsun diyorsan aradığın tel bu değil n serisi ama yok müzik ve gösteriş diyorsan 5800 dan şaşma ben bile kendi n95 8gb'ıma kuma getirmeyi düşünüyorum :D bu arada arkadaşım n97 geliyor demiş doğru ama az önce amerika satış fiyatının €850 olduğunu öğrendim çenem yere düştü :D

Odysseus

Odysseus

Üye
5800 yeni bir cihaz ve her yeni cihazda olduğu gibi bazı problemleri ve açıkları var. Bu sorunların bir kısmı firmware güncellemesi ile birlikte aza indirgendi. Ama yine de beklemek gerekir.

valeral

Üye
800 tl gibi bir fiyata alınabilir bi telefon.alışma süren 2 ile 5 gün arasında değişir ama kullanışlı ve pratik oldugunu iyi kullanıcılar anlayabilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt