5800 express music yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falcata7169

Üye
    Konu Sahibi
5800 express music yardım
Arkdaşlar ben 5800 express music kullanıyorum 1. sorunum hafıza karıntını çıkaramıyorum telefonun kapatma düğmesine basıyorum hafıza kartını çıkar diyorum ama çekiyourm çekiyorum çıkmıyor tam olarak kırmaktan kokttuğum için fazlada zorlamıyorum nasıl halledecem2.side hafıza kartını çıkarmdan güncelleştirme yapılmıyomuş ben hafıza kartıyla aratıyorum hiçbişey bulamyor güncelleştirmede telefonun sürümü v31 ama ben v40 ı denemek istiyorum nasıl halledebilirim teşekkürler cvp yazan arkdaşlar lütfen yardım etsin...

fbforever

fbforever

Üye
Telefonunun product kodunu değiştirmen gerekiyor, hafıza kartını çıkarmana gerek yok. Bu konuyu forumda ararsan rahatlıkla bulabilirsin :) Hafıza kartını ise cımbızla çıkarabilirsin :D :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güncelleme için hafıza kartını çıkarmana gerek yok..hafıza akrtını çıkarmak için itersen o kendini atar..güncellemek için benim açmış olduğum 5800 Fun Club a gel bekliyoruz..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
Arkdaşlar ben 5800 express music kullanıyorum 1. sorunum hafıza karıntını çıkaramıyorum telefonun kapatma düğmesine basıyorum hafıza kartını çıkar diyorum ama çekiyourm çekiyorum çıkmıyor tam olarak kırmaktan kokttuğum için fazlada zorlamıyorum nasıl halledecem2.side hafıza kartını çıkarmdan güncelleştirme yapılmıyomuş ben hafıza kartıyla aratıyorum hiçbişey bulamyor güncelleştirmede telefonun sürümü v31 ama ben v40 ı denemek istiyorum nasıl halledebilirim teşekkürler cvp yazan arkdaşlar lütfen yardım etsin...
hafıza kartını çıkartman için ileri doğru ince şeyle ittir o kendi atar güncelleme için fun club var forumda aratırsan bulursun ilk sayfasındaki 9.mesajda anlatım var

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ben güncelleme yaparken hafıza kartını çıkartmamıştım ama bir sorunda olmadı ? :D

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
gerek yok zaten çıkartmayada arkadaşa çıkartmasını anlattım:box

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
tamam :).....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt