5800 Express Music wireless sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tysontyson

Üye
    Konu Sahibi
5800 Express Music wireless sorunu
Arkadaşlar saygılar sevgiler.Benim önemli bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Telefonumda wirelesstan nete girmek istediğimde sürekli avea üzerinden bağlanmaya çalışıyor.Evimde ki wireless i görüyor,bağlanıyor fakat aveadan giriyor.Birtürlü çözemedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.İyi akşamlar.:bilmm

Perfect!

Üye
opera yada benzerı tarayıcı ilemi deniyn

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ayarlardan bağlantıya gir ordan hedeflerden internete gir avea ile ilgili olanları sil ordan sonra wap servislerindende aynı şeyleri yap

Perfect!

Üye
ayarları niye silcek ki varsayılan ayarların önceliğini değiştirmesi yeter
Daha sonra wap ayarları lazım olsa bidaha mı istemekle uğraşcak

scuf

scuf

Üye
wireles e telden bağnanınca gireceğin tarayıcıda sana sorar , örneğin skyfire açınca başta wi-fi ile mi yoksa kendi şebekenlemi bağlanmak istiyorsun ekranı gelir AVEA gördüğün yerde seçenekler de wi-fi olarak seç ok de .

Perfect!

Üye
ayarlar>bağlantılar>hedefler>internet yap
Sonra önceliği değiştirmek istediğin bağlantının üzerine gel seçenekler de organiz et>önceliği değiştir de sonra en baştaki yazana çift tıkla öncelik değişir

scuf

scuf

Üye
halil09 arkadaş ayrıntılı anlatmış bunları yaparsan direk wi-fi ağı varsa onunla bağlanır AVEA yı sormadan.

SmtSvm

SmtSvm

Üye
Benimde Aynı Şekilde Sorunum Var ..

Bende Wi-Fi İle Bağlanamıyorum ..

OVİ Merkezine Bağlanıyorum Ama Başka Bir Şey Ör: Facebook'a Bağlanmayı Denediğimde Olmuyor ..

Perfect!

Üye
ben anlattım onu dene opera gibi tarayıcılar varsayılan ayarla bağlanır.

tysontyson

Üye
    Konu Sahibi
İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Sayenizde sorunum çözüldü :)

Perfect!

Üye
bişey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt