5800 express müsic Skyfire den Artık Video İzleyememe Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h.hakyemez

Üye
    Konu Sahibi
5800 express müsic Skyfire den Artık Video İzleyememe Sorunu
  1. 10 gün önce izleyebiliyordum alalı 20 gün oldu skyfire hata vermeye başlamış. Country felan
  2. Sanırım Türkiyede açılmıyor bazı arkadaşalr ise bir dosyanın içine bir şey atıyolar ve çalşışıyormuş.
  3. Fakat ne hikmetse içine atılan o dosya bizde mevcut değil.
  4. Bilemiyorum belkide hacklemediğimiz için ama o sorunu nasıl aşacağım.
  5. Arkadaşların dediği klasöre nasıl ulaşabilirim.
  6. şimdiden teşekkürler.

ForGer

ForGer

Üye
Arkadaşım symbian s60.3 bölümünde çözümü var bi araştır!

h.hakyemez

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr inanın günlerdir uğraşıyorum işe yarayan bişey bulamadım eğer biliyorsanız lütfen linki verirmisiniz :)

--------------- Ekleme ---------------

flood yapıyorum ama ben de data diye bir klasör yokki :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
suan içinde bulunduğun klasör data klasörü pc de diğer klasörler gözükmez.. orda skyfire klasorunun içine kopyala prefs dosyasını bu kadar...

h.hakyemez

Üye
    Konu Sahibi
kardeş attım Allah razı olsun hepinizden ancak skyfire yi açıyorum connetting diyor başka biey demiyor ne internete soruyor jendi başına açılıp durdu yaptığı bişey yok.
hiç bi sayfayı açıyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
muhtemelen seçtğin bağlantıdan kaynaklanıyor.. eğer programda bişi varsa get.skyfire.com a gir product a tıkla ordan nokia yı seçip indir yükle sonra da prefs dosyasını at çalıştığından emin olduğun bir bağlantıdan girmeyi dene..

rawen11

Üye
bu c data dosyasını 5800 da bulamıyorum sadece hafıza kartını ğörüyor.nasıl bulacağım yardım edermisiniz.

bran_63

Üye
ya arkadaşlar indrdikten sonra nasıl yüklenito skyfire bide get.skyfire sitesinde ikitana war hangisini indirecez...bide sıkıştırılmış dosya halinde iniyor...onu komple telefonamı atalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt