Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi5800 express music mi - n 79 mu Hangisini tavsiye edersiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devil_man_o
Üye
Konu Sahibi
5800 express music mi - n 79 mu Hangisini tavsiye edersiniz ?
ikisinden birini alıcam ama hangisini almalıyım ??
ben 5800ı yeni aldım 2 hafta oluyor kesinlikle 5800 almanı temenni ederim iphone kalitesinde dokunmatiği neden n97 deil dersen eniştem n 97 aldı kızagı cok cabuk bozluyor ve servise gönderdi 1 ayda hiçte kullanmamasına ragmen cok sakat bi telefon saglam deil
devil_man_o
Üye
Konu Sahibi
aslında kararsızlığa şurda düştüm n79 un 5mp kamerası var ve hızlı olduğu söyleniyor ama aralarında 100 tl gibi bi farkla n79 daha pahalı 5800 express music de de i phone la kapışır diorlar multitouch hariç
Progressivity
Üye
multi touch yazılımda geliştirirler merak etme beklemek lazım yeni bir işletim sistemi phyton destekli multi touch özellik gelir diye düşünüyorum ilerde
Kingmortall
Üye
n79 al kardeş 5 mp kamerası war
Neverex
Üye
5800 al derim
sirdas_28
Üye
kardeş kaliteden vazgeçme N 79 al dokunmatik özelliği olunca ne oluyo asıl telefonun özelliklerini karşılaştır N 82 çıktı arasında hiçbir farkı bile yok artı fazladan özelliği var telefonda çaldığın müziği arabada giderken arabanın hoporlörlerinden de çıkarabiliyosun
fbforever
Üye
5800 tavsiye ederim ben onu kullanıyorum...
masterayfox
Üye
tabiki n79
exeLancéé
Üye
Burada aslında herkes kendi telefonunu tavsiye ediyor . Sana tüm içtenliğim ile 5800 XM derim .
İstediğin herşey bu telefonda mevcut ..
ella4ever
Üye
5800 XM tavsiye ederim.
Fakat telefon secimi tamamen fonksiyona, kullanima en onemlisi de psikolojiye gore degisir.
Ultra mega super fonksiyonlari var diye Britney Spears baskili pembe bir General Mobile kullanmak istemezsin, degil mi?
Hangi telefonu gordugunde icine siniyorsa, onu al
valla ben dün aldım ALLAH'IMA binlerce şükür hiç bir sorunu yok heryerden internete girebiliyorum kamera fotoğraf çekiyorum (bu arada 3,2 megapiksel olmasına rağmen 5,0 dan pek farkı yok ses muhteşem n79 u katlar
ve78el
Üye
5800 al bende kulllanıyorum tavsiye ederim ama şole bişi var multi touch beklemeyin 5800 a gelmesi imkasız
çünkü telefonun altında ekrana kadar 3 katman var sen basınca bu 3 u sıkışıp ekrana dokunuo eger iki parmakla dokunacak olursan ortasında bi yer algılıo yanı istedikleri kadar yazılım yaparlarsa yapsınlar olmaz ama sole bişi daha var multı touch olunca noooluo zaten o paraya da şu anda olmaz