5800 ev ekran teması hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AU Production

AU Production

Üye
    Konu Sahibi
5800 ev ekran teması hakkında soru
5800'ım var. Ev ekran teması olarak rehber çubuğunu kullanıyorum. Ancak orada "ekle" simgesini görmek istemiyorum.

Onu yok etmem için ne yapmam gerekir?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
menu>ayarlar>kişisel>ev ekranı>ev ekranı Orada rehber çubuğundaki kutucukta işaret var onu kaldır.

AU Production

AU Production

Üye
    Konu Sahibi
menu>ayarlar>kişisel>ev ekranı>ev ekranı Orada rehber çubuğundaki kutucukta işaret var onu kaldır.

Hayır, sorun o değil. Orada arkadaşlarımın numaraları var, birkaç kişiyi ekledim ama daha fazla eklemek istemiyorum. "Ekle" yazısını görmek istemiyorum yani

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Onun sınırı var yaa 5 taneydi heralde. Bu işe yarayan bir program varmı onu bilmiyorum aklımda bulursam programı burda veririm.

---------ekleme---------

heeeee :D tamam şimdi anladım seni ama o + işaretini kaldıramıyosun malesef. Eğer oraya eklenebilecek kişi sayısını doldurursan görünmez galiba :hmmm

AU Production

AU Production

Üye
    Konu Sahibi
Onun sınırı var yaa 5 taneydi heralde. Bu işe yarayan bir program varmı onu bilmiyorum aklımda bulursam programı burda veririm.

Sınır 5 değil. İstediğin kadar ekleyebiliyorsun. Şu padora c6 cfw'yi yüklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. C6 sürümlerinde 4'den fazla eklenmiyor. O güzel de cfw nasıl atılıyor ki? Anlayamadım bir türlü..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
fw yüklemeyi bende istiyorum şuanda bende çözebilmiş değilim. Bazı programlarla telefona atılıyor, usb bağlantısı gerekiyor sanırım sürekli usbden yapım anlatılmış. bluetooth kullandığım için cesaret edemedim. Aslında mantığı telefonu güncelleme yapmak gibi. Bazı arkadaşlar fw yükledikten sonra orjinal yazılımlarına dönememişler. Eğer beğenmezsen geri dönüşü olmayabilir. İyice araştırmadan fw yükleme bence.

sapphire_5800

Üye
fw yüklemeyi bende istiyorum şuanda bende çözebilmiş değilim. Bazı programlarla telefona atılıyor, usb bağlantısı gerekiyor sanırım sürekli usbden yapım anlatılmış. bluetooth kullandığım için cesaret edemedim. Aslında mantığı telefonu güncelleme yapmak gibi. Bazı arkadaşlar fw yükledikten sonra orjinal yazılımlarına dönememişler. Eğer beğenmezsen geri dönüşü olmayabilir. İyice araştırmadan fw yükleme bence.

fw ykledkten snra geri orjnale dönememk gibi bi sorun yok kim çkarmş bnu?? :D o kdr fw kulandm hr gün bşka fw ykledm ama hpsinde de sorunlar belrdi o yzdn tkrr bgn orjnal fw ye döndm ve iyiki dönmşm tlfn orj halyle dha hzlı ve sade v60gelsede artk mllet fw üretip durmasa 5800 için.usb den bşka atma yolun yolun kardeş gvenlr bi yöntem tavsye ederm eğer fw denemk istyrsan geri dönememk gbi bi sorn yk.sn ytrki geri döneblceğn fwyi navifirmden indr yeter.forumda iyi bi araştrma ypmanı öneririm eğer fw atmk istyrsn

--Usta--

--Usta--

Üye

Bişe olmas kardeş merak etme. bişeyler ters giderse orjinal FW yi yükleyebiliyorsun tekrar telefonuna :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Peki orjinal fwden memnum, ama sadece n97 deki ev ekranını istiyorum. Sadece bu değişikliği yapabilirmiyim telefona ?

Yoksa n97 fw sinimi yüklemem lazım telefona

AU Production

AU Production

Üye
    Konu Sahibi
Peki orjinal fwden memnum, ama sadece n97 deki ev ekranını istiyorum. Sadece bu değişikliği yapabilirmiyim telefona ?

Yoksa n97 fw sinimi yüklemem lazım telefona

Aynı kafadanız :D Bende ev ekran temasını değiştirmek istiyorum sadece

bluemai

bluemai

Üye
bu n 97 temasını herkes istiyor galiba...
bizim gibi. 5800 a gerçekten de yakışır mı sizce?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yakışır yaa hava durumu falanda var kullanışlı bir ev ekranı. Daha hoş görünüyor

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
forumda c6 yazılımının artıları eksileri adında bi konu vardı oraya göz gezdirebilirsnz :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt