5800 Eski Yazılıma Döndürmek İstyorum Mümkün Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anll35

Üye
    Konu Sahibi
5800 Eski Yazılıma Döndürmek İstyorum Mümkün Mü ?
arkadaşlar 5800 da şu anki yazılım v60 ama ben v52 ye döndürmek istiyorum bunu yapmak mümkün mü ? lütfen acil yardım edin

HaqperesT

HaqperesT

Üye
dead flash ile mümkün olmalı

Symbianist

Symbianist

Üye
mümkün ama riskli

s_uzun

s_uzun

Üye
bildiğim kadarıyla bunun tek bir yolu var ve bu islem icin cok tehlikeli %90 telefon çöp olur diyorlar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
bildiğim kadarıyla bunun tek bir yolu var ve bu islem icin cok tehlikeli %90 telefon çöp olur diyorlar

Bence şehir efsanesi. Yada aklım almıyor 52 ile 60 arasında ne fark var bir iki basit uygulama dışında. Adamlar cfw atıyorlar bi şey olmuyorda orjinal fw atınca mi çöp olcek.

anll35

Üye
    Konu Sahibi
dead flash ne demek ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor yardım edermisiniz ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
dead flash ne demek ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor yardım edermisiniz ?

Telefon kapalı konumda flash atmak demek. Telefona hangi sürüm yüklü önemi olmuyor. Benim teli 52 den 60 yüksektemiyordum bu şekilde yükseltim. 52 sürüm dosyalarını indirip flaşlayacaksin sitede programlar var ara bulursun.

Mert045

Mert045

Üye
Geriye dönmek mümkün değil yazılımı telefona v52 yüklersen açılmaz.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Mert45 Yanlışın Var. Dostum Jaf Programını İndir. V52 Dosyalarını İndir. Forumda Biraz Araştır Flash Atma İle İlgili Bir Sürü Yazı Var.

Ama Riskli ve Zor Bir İşlem %60-%70 Oranla Flash Yanar. Garantiye Göndermek Zorunda Kalırsın. Neden V52 İstiosun ki? 60'ın Nesi Var?

Mert045

Mert045

Üye
Mert45 Yanlışın Var. Dostum Jaf Programını İndir. V52 Dosyalarını İndir. Forumda Biraz Araştır Flash Atma İle İlgili Bir Sürü Yazı Var.

Ama Riskli ve Zor Bir İşlem %60-%70 Oranla Flash Yanar. Garantiye Göndermek Zorunda Kalırsın. Neden V52 İstiosun ki? 60'ın Nesi Var?

Bilemem hiç denemedim ama aynı soruyu bir sürü arkadaş konu açarak sormuştu verilen cevaplar olumsuz yani dönemessin di :cigara:

Emre-45

Emre-45

Üye
downgrade birtek nokia n8 icin var risksiz

hakan_710

hakan_710

Üye
istersen bi dene de ne olduğunu gör. telefon açılmaz duruma geliyo garantin varsa gönderirsin yaparlar yoksa telefoncuya gitmen gerekir. olumlu sonuç alırsan nasıl yaptığını anlat ta biz de yapalım

anll35

Üye
    Konu Sahibi
peki ben 5800' a c6 yazılımını atsak destekler mi ? bazı yerlerde okudum destekler diyo yani bunu yapmak mümkün mü ?

anll35

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edin lütfen ben 5800 a c6 yazılımı yüklücem sizce sorun olur mu telefonumda

mert_1047

mert_1047

Üye
Kesinlikle v60 tan dusurmeye calismayin cihazin ustune bi soguk su icersiniz downgrade olayi 5800 vb... S60 cihazlarin cogunlugunda mumkun degildir.

anll35

Üye
    Konu Sahibi
yani ben v60 yazılımının üzerine c6 nın yazılımını yüklersem telefon göçer mi ? olmaz mı yani

yakamoz97

yakamoz97

Üye
versyon güncelleme yapmadan evvel getirilerini nokıanın sitesinden inceleyin,sizin için çok ta önemli bi fark yoksa yapmanıza gerek yok.güncellemeden sonra tekrar eski versyona dönmek mümkün gibi gözüksede değil.çünkü eski firmvare ye dönüşte telefonunuz çöker.birdaha açılmama riski var.profesyonel bilgi için Nokia Care ya da KVK teknik servislere sorabilirsiniz.Ama şahsen ben gereksiz risk almayın derim....

class_men39

Üye
60 ztn 52 den daga guzel

lewwwent

lewwwent

Üye
yüksek versiyon varken neden düşüğünü kullanmak istiyorsunki. Kesinlikle yüklü olandan düşük versiyon yüklemeye kalkma yakarsın flashı ondan sonra oturup keşke yüklemeseydim dersin şahsen kendi başımdan geçtiği için söylüyorum. kalsın v60 da ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt