5800 enterasan sorun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Russline

Üye
    Konu Sahibi
5800 enterasan sorun ?
öncelikle merhaba. Hersey v60 a güncelledikten sonra oldu.zaten pro kod değiştirerek YAPMIŞTIM. v52 deyken böyle bir sorun yoktu. Sorunun 5800 acıyorum. Ilk 5-10 dakika telefonun dokunmatiği ters ıslıyor. Bazıları ise pro kod değiştirip yaptığın için böyle olmuştur diyorlar. Denemediım sey kalmadı. Hard format vs vs olmuyor. Orjinal pro kod yükleyip cfw attım birazcık düzeldi. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hsynbrgz

Üye
ters işliyor derken kardeşim?

Russline

Üye
    Konu Sahibi
mesela galeriye basıyorum aşağı taraf işliyor.5-10 dk böyle kullandıktan sonra sorunsuz oluyor anlamadım gitti

Bazende şans işi bunlar ben 2sene kadar 5800 kullandım 1tek bile sorun yaşamadım teknoloji genelde şans işi format atman kesin çözüm olur kardeşim

Russline

Üye
    Konu Sahibi
format filan çare yok. Önceki telefonum monteydi aynı olay yine oldu şanstanmıdır nedir çözemedim gitti . En kısa zamanda bu telefonuda elimden çıkartıcam 6300 alacağım Yapacak bir şey yok gibi

Nokia 6300 zamanında kullandım denize düşürmüştüm sonra geri alamadım çok güzel telefondur onda hiçbir hataya rastlamazsın

telefonun ayarlarına gir daha sonra tel ayarları dokunma girişi dokunmatik ekran kalibrasyonundan ayarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...