5800 ekranının köşesinde sayılar çıkıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekranının köşesinde sayılar çıkıyor...
5800 ekranının sağ köşesinde sayılar çıkıyor. Aşağıya fotoğrafını koydum. Nedenini bilmiyorum ama telefona programlar yüklüyordum en son Nimbuzz yükledim sonra bunu farkettim. Programı kaldırdım ama aynı durum devam ediyor.

Scudrox

Scudrox

Üye
Arkadaşım aynı durum bana dandik bir sms şifreleme programı yükledikten sonra olmuştu. Tahminimce bir çeşit virüs ekranda dokunduğun yerlerin koordinatlarını gösteriyor. Sorunu format atarak düzeltmiştim, şanslıydım çünkü bu beladan önce hafıza kartına yedek almıştım ordan aynen geri yükledim formattan sonra. Kolay gelsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet telefonla uyumsuz bir program ilk defa görüyorum..hem hafıza kartına hem de telefona format atmalısın..

masterayfox

masterayfox

Üye
dostum güvenilir sitelerden program indirmelisin maxicep bunlardan biri sakın zedge.net ve bunun gibi sitelerden bir şey indirme (tema,oyun video vb.) benim telefonuma da oradan bir virüs bulasmıstı yada bir dosya indirirken biligisayarda taratıp telefonuna atarsan daha iyi olur:oke:

relaxensar

relaxensar

Üye
    Konu Sahibi
sadece tele format attım hafıza kartını çıkarıp düzeldi allaha şükür çok korktum programlar gidicek diğe 1 haftamı aldı onları yüklemek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt