5800 ekranında yeşil nokta var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekranında yeşil nokta var
Arkadaşlar benim telde(5800) bağzen ekranın orta sol kısmında yeşil bir nokta görüyorum bağzende hiç birşey yok acaba yardım edebilirmisiniz arkadaşlar ilgilenenlere şimdiden teşşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ilgilenen yokmu acaba

achie

achie

Üye
Ölü piksel dir o,yapabileceğin bişey yok.Eğer telefonunu yeni aldıysan götür değiştir.Telefon alırken kontrol edeceksin açtırcaksın kutuyu teli vs vs iyice inceleyeceksin.Tabi kaç kişi ölü piksel nedir ne değildir biliyor orası soru işaret :)

laveled

laveled

Üye
ölü piksel olabilir servise gönder bence.zamanla yayılıyormuş diye biliyorum

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hmmm:hmmm

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ilgilendiğinz için cok teşşekkür ederim yalnız arada gidip geliyor sizce çok önemlimi acaba?

khytr89

khytr89

Üye
bende de karanlıkta kamerayı açınca 1 pixel beyaz gösteriyor.tema siyah kamerayı kapatınca yok oluyor.

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeşim fena oldum

khytr89

khytr89

Üye
bence ölü değil piksel. ölü piksel kırmızı ya da mavi olur bildiğim kadarıyla.Arada takılan bi piksel olabilir seninki. düzeltmek için movie makerden tüm renklerin olduğu ve bazı yerlerde hızlı bazı yerlede yavaş akan (painti kullanabilirsin) bi video hazırla tam ekran olacak şekilde allok la da çevir mp4 e oynat 10 dk.

pc içinde buna benzer bişey vardı.bu yöntemle lcd sini düzeltenin oranı %10 muş.

ilhanbey

Üye
ölü piksel sayısı 3 ü geçerse garanti ile değiştirblrsn kardaş beleşe

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için Tşkrler arkadaşlar

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ölü piksel değişik şekillerde olaiblir bazıları değişik tekler altında başka renk olarak görülebilir.. buna bişi diyolardı ama tam hatırlamıyorum bu tarz pizellerin normale dönme olasılıgı wardır ama asıl ölü piksel hiç bir tepki vermeyen hiç bir ışık çıkarmayan pikseldir...

samurai jack65

samurai jack65

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeş sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt