5800 Ekranı çizgi çizgi renk renk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geylani82

geylani82

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekranı çizgi çizgi renk renk
Arkadaşlar 5800 Black telefonum son 2 gündür renkleri birbirine giriyor. Tuş kilidini bir kaç sefer açıp kapatmadan da düzelmiyor. Nedeni ve çözümü nedir bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Telefona hard formatta attım ama sorun aynen devam ediyor. Yalnız telefonu kullanırken böyle sorun yok. Ama bırakıp bir kaç dakika sonra tuş kilidini açınca yine aynı oluyor.

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş, Yaşanması Kanun Niteliğindeki 5800 Sorunları 'ndan 37 numaralı sorunu yaşıyorsun.
Dert etme sakın, format işe yaramaz çünkü sorun mekanik. Çözüm yolu basit vereceksin KVK ya ekranı değiştirecekler. 3-4 içinde geri alırsın telefonunu hadi şimdiden geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Soru: "Arkadaşlar 5800'a penayı nasıl takıyoruz?"
Cevap: "Versiyonu güncelle, olmazsa Hard format atarsın"

Alem Adamsın Yaaa :d: :d: :d: bu gerçekten oldumu :d: :d: :d:

blackcaners

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
garantiye gonder lcd yi deqiştirsen yada mıknatıs yontemi var onu dene forumda araştırıp bulursun

Scudrox

Scudrox

Üye
Soru: "Arkadaşlar 5800'a penayı nasıl takıyoruz?"
Cevap: "Versiyonu güncelle, olmazsa Hard format atarsın"

Alem Adamsın Yaaa :d: :d: :d: bu gerçekten oldumu :d: :d: :d:

Sorma kardeş millet iyice mantara bağlamıştı bir ara, bunun bide şöyle bir versiyonu vardı

S:"Kılıf ekranı çiziyor ne yapmalıyım?",
C:"Versiyonu güncelle geçer"

aklidenge

Üye
BU ELEKTRONİK ALETLER ŞANS YA ARKADAŞIMDA VAR AYNISI HİÇ BİŞEY YOK KULLANIYO BANA İKİ HAFTA DAYANMADI SU AN KVK DA TELEFON 2 YIL İÇİNDE ZATEN BU AYNI HATADAN 3 KERE BOZULUR BENDE PARAMI GERİ ALIRIM ARTIK. DAHA ÖNCE DE BÖYLE OLDU GARANTİNİN BİTMESİNE 3 AY KALA ALDIM PARANIN TAMAMINI
TÜKETİCİHAKEM HEYETİNE TEŞEKKÜRLER:yuru

Terzi38

Terzi38

Üye
Benim de aynen böyle bi sorun vardı garanti yoktu 80 tl verip ekranı değiştirdim o format veya yazılm güncelleme ile olmaz ekran bozulmuş

SilentOne

SilentOne

Üye
ekran pert deqiştir bni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt