5800 Ekranda yumuşaklık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
5800 Ekranda yumuşaklık!
Arkadaşlar az önce ekrana invisibleSHIELD koruyucu bant takarken bişey farkettim , ekranın sağ üst kısmında yani ön kamera ve ortadaki hoparlörün oraya kadar ki kısımda bir yumuşaklık var ekranda , kalemle hafif bastırınca hissediliyor içe göçüyor hafif sanki o tarafın içinde bişey yok gibi sizlerde de öylemi acaba kasa açıklığı falanda yok telde ilginç geldi acaba orada yakınlık sensörü olduğundan alt tarafı boşluk bırakmış olabilirlermi.Deneyen arkadaşlar görüşlerini yazabilirse çok iyi olur.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
:D o orta kısımlarda sensörler var ondan dolayı sert deil herşeyede kusur bulmayın :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bende yok

smsnn

Üye
bende de var aynısı sanki orda jelatin gibi bişe var

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
:D o orta kısımlarda sensörler var ondan dolayı sert deil herşeyede kusur bulmayın :)

kusur bulmaktan değil hocam sadece bendemi böyle diye sormak istedim bi sorun varsa garantisi varken halletmek gerek ama anlaşılan herkezde var o kısımda sensör olduğu için hafif yumuşak jelatinimsi bi tabaka varmış gibi , bi an dedim o tarafta kasa açıklığı vs mi var diye.Bi arkadaş bende yok demiş ama tam dikkat etmedi heralde kameranın olduğu tarafa kalemle hafifi bastır içe göçer.

petrucci82

petrucci82

Üye
bişe olmaaaaazzzzzzzz..bende de var..bişe olmaz açıklık da var yumşaklık da var hafiften ibnelik de var bişe olmaazz:)

muron70

muron70

Üye
bendede var kardeşim ne kadar inceliyonuz öle ya

scuf

scuf

Üye
    Konu Sahibi
o kadar para verdik bırakında inceliyelim arkadaşlar , örneğin samsunglarda o taraf öyle değil yani bence bu bir kusur nokia için ee bizde tüketici kesim olduğumuzdan haklarımız gereği varsa bi hata söylicez , orası önemsiz burası önemsiz diye diye kaç çeşit kusuru örtbas ettik zaten 5800 da ..

x-man48

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt