5800 Dokunmatik Panel KvK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dokunmatik Panel KvK
Ben bu ayın beşnde aldğm 5800 ın dokunmatiği çalışmıyor.. bir çock bana çarptı işte felan filn telefn sertçe yere çarptı iz yok ama ...
nese işte bir videoda izlemiştim tamir ediyordu adam dokunmatik panel değiştiriyordu...
değiştimeye kalkmıcamda...
azıcık on kapağı kaldırdım . baktm dokunmatik panel kablosu parçalanmış...
neyse ben bunu kvk ya versm yaparlar mı ?
para isterler mi ?
veya yapmayıp ta garanti dışı mı derler ?

pasha14

pasha14

Üye
Şimdi ne desem boş kardeşim. Garanti kapsamı dışında diyebilirler veya yapabilirlerde. Bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama garantiye göstermende bir fayda var.

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ne desem boş kardeşim. Garanti kapsamı dışında diyebilirler veya yapabilirlerde. Bu konuyla ilgili bir fikrim yok ama garantiye göstermende bir fayda var.

Öncelikle Cevap için teşekkür ederm kesinlikle önce garantiye göndereceğm... Para isterlerse bile onlara yaptıracağım bu konu hakkında başka herhangi bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

talat5361

Üye
yapmazlaz kardes

pasha14

pasha14

Üye
Öncelikle Cevap için teşekkür ederm kesinlikle önce garantiye göndereceğm... Para isterlerse bile onlara yaptıracağım bu konu hakkında başka herhangi bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Yani sonuçta garanti servisi orası başka yerlerde gidip yaptırman pek sağlıklı olmayabilir. Tabiki çok iyi tamircilerde var ama yinede işi sağlama almak lazım.

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Darbe izi yoksa telefonda yaparlar, ücret konusuna gelince de oradaki adamların insafına kalmış :)

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Darbe izi yoksa telefonda yaparlar, ücret konusuna gelince de oradaki adamların insafına kalmış :)
Darbe izi yok ... Birde Annemin çalıştığı yerde bir hocanın arkadaşıymış adana/KvK Müdürü :D Ona Vercem . Yaptrsn :D Torpil Geçirecem Yani :D

mertdinler

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Ücretsiz Bir şekilde Tamir Ettiler :) Alıcam Bugn

fatih982

fatih982

Üye
az biraz yanlış yapmışsın be kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
neyse tamir ettirdiysen sorun yok

emre_6795

emre_6795

Üye
garanti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...