5800 dokunmatik karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik karşılaştırma
Benim 5800'ım var
Arkadaşın 5230'u var

Onun telefonun dokunmatiği benimkinden çok daha iyi benim telefonda bir sorun mu var sizce ??

benimki resmen basmatik :S :vur

serhat_002

serhat_002

Üye
ben pek anlamam ama bende 5800 kullanıyorum dokunmatiği çok iii...

Lacoste

Lacoste

Üye
ya bırak çok iyiymiş :D 5800 basmatik ekran rezistif ama 5230 kapasatif ekrandır ısıya duyarlı o yüzden çok daha iyidir dokunmatiği

Anußis

Anußis

Üye
kardeş aman aman bırak bırak biz anlatmaya calısıyoruzda kimse dinlemiyor... x6yla 5800ı eşit tutuyorlar ya artık pes bu telefonla hiç konusmazlar :):ehe

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Benim Telefonum Mu böyledir geneldemi böyledir ? :S

Teknik Servise Götürmelimiyim Acaba Her Eline Alan Bu Ne Biçim Dokunmatik Kıracam Ekranını Şimdi Filan Diyor.

Belki Abartıyorlar Ama Gerçekten Çok Kötü Ben Dokunarak Değil Basarak Kullanıyorum.

Anußis

Anußis

Üye
Valla bendede 5800 var evet hafif dokununca telefon mal gibi bakıyor. bastırman gerekiyor. tabi çok 5800 kullanmışlar bastırmaya alışmıştır. o yüzden kolay geliyordur

erdemilker

Üye
5800 da biraz tırnakla dokunduğunuz zaman daha iyi algılıyor.Normalde bu ekran çin malı telefonlardaki gibi kalemle çalışacak bir ekran daha ince dokunuşları algılıyor ama dokunmatik diye çakıyorlar.Ben alıştım tırnaklamaya :)

alkımcanosu

Üye
ya bırak çok iyiymiş :D 5800 basmatik ekran rezistif ama 5230 kapasatif ekrandır ısıya duyarlı o yüzden çok daha iyidir dokunmatiği
bilmiyosun etmiyosun bari sallama iki telde rezistif ben ikisini kipada karşılaştırdım 5230 çok daha hassas

recep_uysal

recep_uysal

Üye
valla 5800 daha iyi

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
    Konu Sahibi
Özellik olarak 5800 ama dokunmatik ekran olarak 5230 :S bu sadece bendemi böyle acaba :S

--------------- Ekleme ---------------

5800 da biraz tırnakla dokunduğunuz zaman daha iyi algılıyor.Normalde bu ekran çin malı telefonlardaki gibi kalemle çalışacak bir ekran daha ince dokunuşları algılıyor ama dokunmatik diye çakıyorlar.Ben alıştım tırnaklamaya :)

Demekki bugunden itibaren tırnağımı uzatıyorum birde öyle deniyorum :)

OğuzcanAbi

Üye
dokunmatik deilsede basmatik deil

kuvars10

Üye
Kullandığın yazılım sürümü ne?

Bende hiç öyle sorun yok,gayet rahat kullanıyorum aldığımdan beri.Sen burada telefonu kötüleyenlere aldırma.Sorunun halledilecek bir sorun.

En son güncel yazılım kullanıyorsan (v51) sorunun düzelmiş olması gerekir.Fakat birçok uygulama açıksa telefonunda telefonun yavaşlamış ve geç açıyor olabilir.

Birçok neden var.Fakat forumda araştır c6 fw'sini yükle,o zaman sorununun dahada çözüldüğünü göreceksin.

ozanazy

ozanazy

Üye
Eski sürümlerinkinden çok daha iyi şu an sen v50 sonrası sürümlerde karşılaştırma yap 5800'ı bence.

JayJayyy

Üye
benimkinde dokunmatik harika senin tlf bozuk olabilir.

petrucci82

petrucci82

Üye
yaw amaaaannn???:bye2:

kain061

Üye
:vur:vur:vur
ısı değil ..statik enerjiye duyarlı ..insandaki elektiriğe yani..bende n97 var hafif bir dokunuşla dahi alıgılıyor bastırma falan hiç ihtiyacım olmadı.ayrıca bilidğim kadarı ile ekran lcdsi ile dokunmatik alıcı farklı ..yani iki katman ..belki senin telefondaki dokunma algılayıcılarda sorun vardır.bi servise ver

SilentOne

SilentOne

Üye
:vur:vur:vur
ısı değil ..statik enerjiye duyarlı ..insandaki elektiriğe yani..bende n97 var hafif bir dokunuşla dahi alıgılıyor bastırma falan hiç ihtiyacım olmadı.ayrıca bilidğim kadarı ile ekran lcdsi ile dokunmatik alıcı farklı ..yani iki katman ..belki senin telefondaki dokunma algılayıcılarda sorun vardır.bi servise ver

aynen

DALİ_19

Üye
arkadaşım dokunduğun ekran ana ekran değil değişebilen kapağın ekranı

SavinMe

SavinMe

Üye
zaten su 5800xpress music gibi telefona basmatik diyen arkları hic anlamıyorum .d telefona tırnagın ucuyla dokundugun an isliyor kocaman parmaklarla bastırırsan tabikide islemez neticede dokunmatik ekran :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt