5800 dokundinlepaylas.com

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokundinlepaylas.com
Arkadaşlar dokundinlepaylas.com'a üye olmak için 5800 ait kutudan kampanya kodu çıkmaı gerekiyordu.Benim aldığım telin kutusunda böyle bir kod çıkmadı?Acaba kampanya sona mı erdi?
Bu konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler...

agency

Üye
16. Kutudan promosyon kodu çıkmadı veya kaybettim ne yapmam lazım?
Nokia Destek Hattı: 0 212 337 17 17 numaralı çağrı merkezimizi aramınız ve satın aldığınız Nokia 5800 XpressMusic telefonunuza ait IMEI numarasının da belirtildiği bir faturayı bize fakslamanız gerekmektedir. Faksınız elimize ulaştığı anda size yeni promosyon kodunuz iletilecektir.

Kısa mesaj ücreti ve mobil telefon operatörlerinin talep edebileceği diğer ücretler Bu kampanyaya 2009 yılı içinde Nokia 5800 Xpress Music satın alan tüm operatör aboneleri Kullanıcı sıfatıyla katılabilir. Kampanyaya katılım operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 (bir) kısa mesaj olarak ücretlendirilir. Site üyeliklerini aktif hale getirmek için Kullanıcılar'ın göndermeleri gereken kısa mesaj ücreti ve üyelikleri boyunca Site'den yararlanma kapsamında mobil operatörlerin Kullanıcılar'a fatura edebileceği herhangi bir telekomünikasyon hizmetinin ücretini tamamen karşılamaktan sadece Kullanıcılar sorumludur. Nokia, bu ücretlerin ödenmesiyle ilgili olarak hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir.

Açıklayıcı Olmuştur Heralde :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim bildiğim 5800 ilk çıktığındaydı bu kampanya kaldıröış olabilirler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt