5800 dinlettiğin şarkıyı bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 dinlettiğin şarkıyı bulma
Arkadaslar gecen gun bı abımın telefonunda sarkıyı dınletıyosunuz o sıze netten o sarkının ısmını falan buluyo varmı 5800 ıcın boyle bı program varsa soylersenız cok sevınırım

'Patron

Üye
Shazam isimli program. İndir yukle hallet.

bence ovideki en iyi programlarsan biri shazam olağanüstü birşey

'Patron

Üye

Abi ben kolejdeydim 3 senedir (burslu gittim söylemesi ayıp ) haftada 10 saat İngilizce görürdük başarılıydım da zaten üst kurda ingilizce eğitimi alırdım. Yani olsun o kadar
Vaay kolejlı çocuk senı Biz devlet okulunda okuduk koçum . Ama orda hata yok sadece ' koymamışım.
bkz: You'r welcome. İngilizce gunluk yazışmalarda bi nevi kısaltma. Yabancı arkadaşlarımdan oğrendım

bthn_997

Üye

abi öyle değil "You're welcome" diye kısaltılıyo
ayrıca benim de kolej maceram bitti şimdi devlet lisesine yolculuk

'Patron

Üye

abi öyle değil "You're welcome" diye kısaltılıyo
ayrıca benim de kolej maceram bitti şimdi devlet lisesine yolculuk
Kısaltma dıyorum la bizde varya hanı 'merba, nber?' vs. Bu gunluk konuşma dili anladın hatta dahada kısaltırsak. U'r welcome. You 'yu 'u' diye kısaltıyorlar.

'Patron

Üye

biliyorum ama konuşmuyoruz şurda yazıyoruz
İşte oyüzden İngilizceniz gelişmiyor eğitim sistemi yanlış.İyi bir ingilizce kursunagit bakalım boylemı öğretıyorlar. ingiltereye gidip adamla konusurken.
'mıy name iz akif ' dersen gulerler. harflerı yutarak tam şeklinde konusursan çok iyi olur. wath iz yourh neym meeen? diye konusursan adam da derki 'Billy meennn kamonnn ' Anladın mı.

bthn_997

Üye

benim konuşmam da iyi zaten bizi ylda bi kaç kez konuşma sınavlarına alıyolar öyle odun gibi konuşursan hop bi alt kura düşüyosun

'Patron

Üye

benim konuşmam da iyi zaten bizi ylda bi kaç kez konuşma sınavlarına alıyolar öyle odun gibi konuşursan hop bi alt kura düşüyosun
Yabancı film izle ama altyazılı enıyı oyle geliişir. ben 6 sezon lostu 2 kere bitirdim. ve izledğim tum yabancı filmler altyazılı. şuan harddiskimde 1 terabaytlık film var. yabancıların hepsi altyazılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...