Shazam isimli program. İndir yukle hallet.

Your Welcome.cok sagol arkadasım cok ısıme yarıdı aradıgım program buydu![]()
Your Welcome.

Ne demek You are welcome?
You're welcome o Akif Abi.![]()
Ne demek You are welcome?
Aferim aslanım benı başaşağı ettin
Rica ederim

Aferim aslanım benı başaşağı ettin![]()
) haftada 10 saat İngilizce görürdük başarılıydım da zaten üst kurda ingilizce eğitimi alırdım. Yani olsun o kadar 
Vaay kolejlı çocuk senı
Abi ben kolejdeydim 3 senedir (burslu gittim söylemesi ayıp) haftada 10 saat İngilizce görürdük başarılıydım da zaten üst kurda ingilizce eğitimi alırdım. Yani olsun o kadar
![]()
Biz devlet okulunda okuduk koçum .
Ama orda hata yok sadece ' koymamışım.

Vaay kolejlı çocuk senıBiz devlet okulunda okuduk koçum .
Ama orda hata yok sadece ' koymamışım.
bkz: You'r welcome. İngilizce gunluk yazışmalarda bi nevi kısaltma. Yabancı arkadaşlarımdan oğrendım![]()
![]()

Kısaltma dıyorum la
abi öyle değil "You're welcome" diye kısaltılıyo
ayrıca benim de kolej maceram bitti şimdi devlet lisesine yolculuk![]()
bizde varya hanı 'merba, nber?' vs. Bu gunluk konuşma dili anladın hatta dahada kısaltırsak. U'r welcome. You 'yu 'u' diye kısaltıyorlar.
Kısaltma dıyorum labizde varya hanı 'merba, nber?' vs. Bu gunluk konuşma dili anladın hatta dahada kısaltırsak. U'r welcome. You 'yu 'u' diye kısaltıyorlar.
ama konuşmuyoruz şurda yazıyoruz 
İşte oyüzden İngilizceniz gelişmiyor eğitim sistemi yanlış.İyi bir ingilizce kursunagit bakalım boylemı öğretıyorlar. ingiltereye gidip adamla konusurken.
biliyorumama konuşmuyoruz şurda yazıyoruz
![]()
' dersen gulerler. harflerı yutarak tam şeklinde konusursan çok iyi olur. wath iz yourh neym meeen? diye konusursan adam da derki 'Billy meennn kamonnn '
Anladın mı.
İşte oyüzden İngilizceniz gelişmiyor eğitim sistemi yanlış.İyi bir ingilizce kursunagit bakalım boylemı öğretıyorlar. ingiltereye gidip adamla konusurken.
'mıy name iz akif' dersen gulerler. harflerı yutarak tam şeklinde konusursan çok iyi olur. wath iz yourh neym meeen? diye konusursan adam da derki 'Billy meennn kamonnn '
Anladın mı.

Yabancı film izle ama altyazılı enıyı oyle geliişir. ben 6 sezon lostu 2 kere bitirdim. ve izledğim tum yabancı filmler altyazılı. şuan harddiskimde 1 terabaytlık film var. yabancıların hepsi altyazılı.
benim konuşmam da iyi zaten bizi ylda bi kaç kez konuşma sınavlarına alıyolar öyle odun gibi konuşursan hop bi alt kura düşüyosun![]()
Yabancı film izle ama altyazılı enıyı oyle geliişir. ben 6 sezon lostu 2 kere bitirdim. ve izledğim tum yabancı filmler altyazılı. şuan harddiskimde 1 terabaytlık film var. yabancıların hepsi altyazılı.