5800 DAMAGE test

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Utku

Üye
    Konu Sahibi
5800 DAMAGE test
Nokia 5800 dayanıklılık testi izleyin

Tepkiler: fenomen's

Ozan

Admin
Bu telefona böyle bir test yapmak eglenceden baska birşey degil zira telefon oldukça basit ve dayanıksızlık hissi veren bir telefon zaten.

bir tane videoda telefonu bez gibi yıkıyo cok sacma sapan işler bunlar ya yok araba geciyoda telefon dayanıcak sanki

aynen katılıyorum burda ne kanıtlanmaya çalışılmış acaba telefon zaten eziliyor bi güzel daha ne

selimcn

Üye
ya sacmalamayın allah askına hangı telefon bu işlemlerden sağ çıkabilir ? birisi açıklasın

Nadir

Emekli Yönetici
Ne gerek varmış ki?

benim 5800 bi kere ekrana aşırı baskı aldı bastırılan yerin etrafında ekranın rengideğisti ama bikaç saniye sonra düzeldi bi sorun yaratmadı sonra

5110A kıyamam arkadaşlar ne saçma testler bunlar.

Saçmalamanın sınırlarını zorluyor artık insanlar. Elmas kaplamamı sandılar bu telefonu? Plastik altı üstü...

ibibiq

Üye
mantığını anlamadım bu testlerin

Saçma olduğunu belirtmiştim ama biraz düşününce:
Aslında testi Ruslar yapmış yani ne biliyim Rus telefon kullanıcıları iPhone'u bile Silahla delik deşik edip kasa sağlamlığını ölçüyorlar. Bu kadar dayanabiliyor bu telefon diye göstermeyi planlamış da olabilirler. Bizim millet değil ki herkes kötülemek için harekette bulunsun...

ukchat

Üye
bizim 3310 bu testten sağ çıkar

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 suya dayanıklı değilki

bence arabanın altından tek parça çıkması yeterli kasa sağlamlığı açısından.ucuz duruor kasası ama iskelet oldukça sağlam.

siemens m35 im vardı 10 yıl önce onu suda yıkıyordum su geçirmiyor kırılmıyor parçalansa bile toplayınca geri çalışıor..bu testler çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...