5800 da maxicep konu açma cevap yazma sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
5800 da maxicep konu açma cevap yazma sorunu !!!
5800ımdan maxicep.com a girdiğimde konu açamıyorum, açtığım konulara veya diğer konulara cevap yazamıyorum... cevap yazma boşluğuna gelip tıkladıgımda yazsamda yazmıyo gibi görünüyorum bunun için en az 3 karekter şartı cevap yazmamı engelliyor yardımcı olabilecek var mı?:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: JayJayyy

kol@j

kol@j

Üye
telefonuna bolt yükle...telefonu kapat aç... onla çalış... konuyu normal aç... cevap yazarken de direk cevap penceresi yerine... "alıntı" yada "gelişmiş" seçeneğinden cevap yaz...

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
tamam denicem bakalım

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
Opera mobile 10 indir ve kullan en kaliteli veb tarayacı fakat video oynatmıyo ama kesinlikle en iyi tarayıcı olduğuna şüphem yok bu arada teşşekkür butonu neden herkesde yok forumun acemisiyimde açıklar msn?

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
opera var bende kullanıyorum da oda açmıyodu hatırladıgım kadarıyla. teşekkür butonu hakkında tam bi bilgim yok kardeşim yaa

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
opera var bende kullanıyorum da oda açmıyodu hatırladıgım kadarıyla. teşekkür butonu hakkında tam bi bilgim yok kardeşim yaa

Tmm kardeş saol ben teşekkür olayını anladım :oke: bu arada opera mobile 10 nu indirsin opera miniye falan bulaşma opera mobile 10 un yani son sürüm operanın stesinden indirmeni tavsiye ederim indir onda flash desteği var (flashı çok kapsamlı fakat sadece video oynatmıyor ama yinede facebooku normal açıyor ve facebook sohbet çalışıyor :yuru!!!!!!! ) tavsiye ederim sen verdiğim linkten indir yine bi sorun çıkarsa sorarsın oke? ;) :oke::oke::oke::oke::oke:

Link bu indir ve kur çok memnun kalacağıan eminim ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bana kalsa pcdede opera kullan süper tarayıcı hem explorer ve mozilla gibi hem hantal yavaş hede kullanması karışık deil tüm siteleri aynı explorerdaki gibi sorunsuz gösteriri ondada kesinlikle en azından denemeni tavsiye ederim adamlar işi bilio (bu arada beni operadan falan yollamadılar :D :D )

boyluboyfatih

boyluboyfatih

Üye
    Konu Sahibi
bian operadan yolladıkları aklıma gelmedi değil :D çok saolasın verdiğin linkten indircem denicem şimdiden teşekkr ederim dostum ;)

JayJayyy

Üye
al sana bi tşk.opera 10 gerçekten dehşet.bide video açsaydı vahşet olurdu:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt