5800 da kinetik scrolling var ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
5800 da kinetik scrolling var ama...
bişey sormak istiyorum. bende 5800 v4 güncellemesi yaptım ve kinetik scrolling özelliğinide gördüm ama sadece bende rehberde o kaydırma hassaslığı var başka hic bir yerde yok yani menülerde olsun yada web adreslerine girdiğimde olsun bu özelliği kullanamadım yanlış mı güncelleme yapmış olabilirim yada hakikaten sadece rehberde mi oluyor? he birde ev ekranındaki üst kısımda oluyor o kadar. sorun benim güncellemede mi yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bişey sormak istiyorum. bende 5800 v4 güncellemesi yaptım ve kinetik scrolling özelliğinide gördüm ama sadece bende rehberde o kaydırma hassaslığı var başka hic bir yerde yok yani menülerde olsun yada web adreslerine girdiğimde olsun bu özelliği kullanamadım yanlış mı güncelleme yapmış olabilirim yada hakikaten sadece rehberde mi oluyor? he birde ev ekranındaki üst kısımda oluyor o kadar. sorun benim güncellemede mi yani?
tam güncellemeyi görmen için telefona hard format atmalısın..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ana menüde ve Tablo görünümü ola alt klasörlerde Kinetik kaydırma yok Örneğin: Uygulamalar. Onun dışındaki yerlerde Galeri yada Müzik listesi gibi yada ayarlar menüsünde yani Listele görünümü olan yerlerde kinetik kaydırma çalışıyor. Bu tip yerlerde çalışmıyorsa soft format ile sorunu halledebilirsin.

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
hard formatı attım zaten ama olmadı. yani sizde web sayfalarında da o özellik kullanılabiliniyor mu?

öyle ise ben tekrardan bi güncelleme yaparım sırf bu özellik için iphone alacaktım fiyat araştırıyordum hatta

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kısmi kinetik var..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Opera Mobile 10 kullanırsan web sayfalarında kinetik kaydırma özelliğini kullanabilirsin. Telefonun kendisine ait olan tarayıcıda bu hala mümkün değil.

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
nan bu nokia nın Allah mutehakkını versin bi işi tam yapmıyolar zaten :D
yeni telefon üretmekte üstlerine yok ama sorunsuz bi iş yaptıkları da yok :)

--------------- Ekleme ---------------

Opera Mobile 10 kullanırsan web sayfalarında kinetik kaydırma özelliğini kullanabilirsin. Telefonun kendisine ait olan tarayıcıda bu hala mümkün değil.

seni bana Allah mı gönderdi :)

ya ben bu opera yüzünden kafayı yiyecektim labs.opera.com dan mobil operayı yüklüyorum zaten orada daha opera 10 mevcut değil yada ben bulamadım bi opera var oda beta zaten 9. opera 10 kullananlara da şaşırıyorum adamlar 9 için beta cıkartıyor siz nasıl 10 kullanıyorsunuz?

bana link verir misin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone al kardeşim...:ehe

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bu linke gir soldaki bölümden indireceksin bizim telefonlar için olan o. Program genel olarak ingilizce istersen İngilizce versiyonu indirmek için üsttekini tıklar indirirsin istersen diğer diller de olsun dersen (Türkçe yok galiba bakmadım) alttaki kendiliğinden seçili olan seçenekle indirirsin. Download Opera butonuna bastığında indirme başlar. Hatta resimli anlatım yapayım.

rafi1994

rafi1994

Üye
nadir abi sen memnunmusun yeni telefonun olan iphone dan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
memnun olmayacak birşeyini görmedim harika birşey..

ismetcam

Üye
bahçelerde kereviz gelbize yarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt