5800 da kayıtlı wireless şifresi görmek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_aky

Üye
    Konu Sahibi
5800 da kayıtlı wireless şifresi görmek ?
arkadaşlar telefonda kayıtlı şifreyi görebileceğimiz bir yöntem var mı ? bazı yerlerde private klasörünün içindeki bir dosyada yazdığı söyleniyor ama benim private klasörünün içinde hiçbirşey yok . Başka bir yolu var mı bu kayıtlı şifreyi görmenin ?

icazet

icazet

Üye
offf bende ugraşıyorumm ama olmuyorr.. :(

anılbaran

anılbaran

Üye
onun yolu vardı sankı yaa :(

fatih_aky

Üye
    Konu Sahibi
sonunda başardım. önce şuradaki konudan telefonu 3 dakikada hackleyin :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...eme-2012-sertifika-derdine-son-62-547695.html ardından x-plore tarzı bir dosya yöneticisiyle telefon hafızasına girip arattırma yapıyoruz. arayacağımız dosya ile ayrıntıda burada : *.dat dedikten sonra
DBS_100072E9_eapol.dat diye bir dosya çıkacak karşınıza. Bunu masaüstüne atın ve word ile unicode7 kodlamasıyla açtığınızda şifre ve wireless adı karşınızda. hepsi bu kadar.

mmmppp4050

Üye
o dosya çıkmıyo

marist

marist

Üye
sonunda başardım. önce şuradaki konudan telefonu 3 dakikada hackleyin :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...eme-2012-sertifika-derdine-son-62-547695.html ardından x-plore tarzı bir dosya yöneticisiyle telefon hafızasına girip arattırma yapıyoruz. arayacağımız dosya ile ayrıntıda burada : *.dat dedikten sonra
DBS_100072E9_eapol.dat diye bir dosya çıkacak karşınıza. Bunu masaüstüne atın ve word ile unicode7 kodlamasıyla açtığınızda şifre ve wireless adı karşınızda. hepsi bu kadar.

TşkLer. İnş Dediqin oLur..

fatih_aky

Üye
    Konu Sahibi
hacklemeyi yapmadığın taktirde bende görmemiştim. hack olayından sonra çıkıyor. eğer yapamazsanız resimli bir anlatım eklerim daha sonra. ben denedim ve sonuç aldım. şifreyi rahatlıkla görebiliyoruz yani

Mücahit G

Mücahit G

Üye
bana o dosyayi atabilecek var mi yanlislikla sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt